De beste spannende boeken van dit moment

Banner_website-nieuwsbrief-facebook

 

De weken van het spannende boek zijn weer aangebroken. Maar er zijn zoveel spannende boeken, welk boek moet je nu kopen?
Wij zetten onze tips op een rijtje. 


Wisseling van de wacht van Stephen King

Wisseling Wisseling van de Wacht - Stephen Kingvan de wacht is de gruwelijk spannende finale van Stephen Kings Mercedes-trilogie, na de bestsellers Mr. Mercedes en De eerlijke vinder.  

Over Wisseling van de wacht
In Wisseling van de wacht keert de duivelse Mercedes-Killer Brady Hartsfield terug. Hij drijft zijn vijanden tot zelfmoord en als Bill Hodges en Holly hem niet weten te stoppen, zullen ze zelf slachtoffer worden, want hij richt zich vastbesloten op de mensen die hem het ziekenhuis in kregen.King combineert de detectivestijl van Mr. Mercedes en De eerlijke vinder met de adembenemende, bovennatuurlijke suspense waar hij zo beroemd mee is geworden.

Wisseling van de wacht is nu slechts €10,-
Ook verkrijgbaar in E-book

Bestel


De doodsvogel van Samuel Bjørk


De doodsvogel van Samuel BjorkDe doodsvogel is de pageturner van de Scandinavische schrijver Samuel Bjørk, auteur van de bestseller Ik reis alleen.

Over De doodsvogel
Het politieduo Holger Munch en Mia Krüger keren terug in een psychologisch indringende thriller. Een tienermeisje is ritueel vermoord en het onderzoeksteam van Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en verslaving. Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft. Ondertussen zit Munchs dochter midden in een emotionele crisis en komt ze in contact met een zeer zieke geest…

De doodsvogel is nu slechts €10,-
Ook verkrijgbaar in E-book en luisterboek

Bestel


Ragdoll van Daniel Cole

Cole-Ragdoll

Ragdoll is het thriller debuut van 2017. Laat je meenemen in dit razend spannende verhaal. Maar pas op voor de wolf in schaapskleren…

Over Ragdoll
Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?

Ragdoll is te koop voor €19,99
Ook verkrijgbaar in E-book en luisterboek

Bestel


 Nacht op rivier van Erica Ferencik

Ferencik Nacht op de rivier

Met de snelheid van de razende rivier is Nacht op de rivier een onvergetelijke, must-read thriller.

Over Nacht op de rivier
Wini heeft geen behoefte aan een avontuur. Na een moeizame scheiding en het verlies van haar geliefde broer wil ze alleen maar samen zijn met haar drie beste vriendinnen. Maar de energieke Pia heeft andere plannen. Plannen voor een weekendje adrenalineverhogend, adembenemend wildwaterkanoën in de wildernis van Maine. Vijfduizend vierkante kilometer afgelegen natuur. Alleen maar bergen, rivieren en frisse lucht.

Geen telefoonbereik. Geen mensen. Geen hulp… 

Nacht op de rivier is tot 6 september slechts €16,99
Ook verkrijgbaar in E-book

Bestel


De vrouw in suite 10 van Ruth Ware

Moederdagtip Ruth Ware - De vrouw in suite 10De vrouw in suite 10 is de nieuwe, razend spannende thriller van Ruth Ware, bekend van In een donker, donker bos.

Over De vrouw in suite 10
Tijdens een cruise is Lo Blacklock getuige van een moord, maar niemand gelooft haar. Vastberaden om erachter te komen wie het slachtoffer was en waarom ze vermoord is, gaat Lo op zoek naar de waarheid. Maar Lo zal er snel achter komen dat een moordenaar niet gediend is van mensen die hun neus in andermans zaken steken…

De vrouw in suite 10 ligt nu in de winkel voor €19,99
Ook verkrijgbaar in E-book

Bestel


Een zucht, een schim van Christian Carayon

Carayon Een zucht een schim 9789024573929Een onvervalste literaire thriller die je genadeloos opslokt tot je net als de hoofdpersoon geen kant meer op kunt.

Over Een zucht, een schim
Geschiedenisdocent Marc-Edouard Peiresoles is geobsedeerd door een gruwelijke gebeurtenis uit zijn jeugd. Drie tieners werden op een zomernacht op een beestachtige manier vermoord. De vermeende moordenaar zit vast, maar zijn schuld in de zaak is nooit bewezen. Als Marc-Edouard via een journalist een uitgebreid dossier over de zaak krijgt, besluit hij de moordzaak opnieuw uit te zoeken. Om de slachtoffers recht te doen, en om zijn eigen angsttrauma het hoofd te bieden. Hij verplaatst zich nauwgezet in de slachtoffers en de moordenaar. Een werkwijze met ongekende gevolgen…

Een zucht, een schim is tot en met 1 september €19,99
Ook verkrijgbaar in E-book

Bestel