De nieuwe Stephen King is verschenen! #Revival

  •   
King Revival

Vanaf heden ligt de nieuwe Stephen King in de winkel. Revival is het 58ste boek van grootmeester King. Met Revival keert hij terug naar het horror-genre.
Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd. Revival van Stephen King is een spectaculair, duister en zinderend verhaal over verslaving, geloof, muziek en leven na de dood.

quote-king

Stephen King Revival

In een klein dorpje in New England, een halve eeuw geleden, valt een schaduw over een jongetje dat met zijn soldaatjes speelt. Jamie Morton kijkt op en ziet een indrukwekkende man: de nieuwe predikant, Charles Jacobs. Al snel vormen ze een sterke band, gebaseerd op hun gedeelde interesse voor experimenten en elektriciteit. Decennia later leeft Jamie een nomadisch rock & roll-kroegleven en is hij verslaafd. Dan komt hij Jacobs weer tegen, met verstrekkende gevolgen voor beide mannen. Hun verbond wordt een pact dat zelfs de duivel niet had kunnen bedenken, en Jamie ontdekt dat het woord revival veel betekenissen heeft…

‘Stephen King is een regelrecht fenomeen.’ – De Morgen

Bestel hier

Er is tevens een gebonden editie beschikbaar. Deze verschijnt 14/11.
Reserveer

Het e-book te downloaden voor € 14,99. Download hier.