The Walking Dead boeken door Robert Kirkman

Unieke verhalen lees je in The Walking Dead boeken

The Walking Dead boeken bevatten verhalen die niet eerder verteld zijn in de tv-serie, comics of games. De boeken zijn een welkome aanvulling van het Walking Dead-universum. Voor de fans van The Walking Dead zijn deze boeken een absolute must-read! Het eerste boek vertelt het verhaal van de Governor, een van de gevaarlijkste personanges in The Walking Dead.
In het tweede boek volg je Lilly die op weg is naar Woodbury. Is het daar veilig?

The Walking Dead 1

The Walking Dead boekenIn het Walking Dead-universum is er geen grotere schurk dan de Governor, de despoot die heerst in de ommuurde gemeenschap van Woodbury. De man heeft een akelig idee van gerechtigheid – of hij nu gevangenen laat vechten tegen zombies, bij wijze van volksvermaak, of ledematen afhakt van diegenen die hem tegenwerken.

Nu The Walking Dead voor het eerst in boekvorm is verschenen, zullen de fans eindelijk ontdekken hoe de Governor de man geworden is die hij tegenwoordig is, en wat hem dreef tot zijn gruweldaden.

The Walking Dead 1
Robert Kirkman & Joe Bonansinga
€ 19,95 | 368 blz. | paperback

Bestel nu of download als e-book.

Download gratis de eerste drie hoofdstukken.

The Walking Dead 2

The Walking Dead boekenLilly Caul zwerft al weken door de straten van Atlanta, continu op de vlucht voor hordes zombies. Ternauwernood overleeft ze aanslag op aanslag, maar haar geluk begint op te raken. Totdat ze een toevlucht vindt in Woodbury.
De ommuurde gemeenschap lijkt een geschenk uit de hemel, maar niet alles is wat het lijkt in het vredige stadje! Zo houdt de zelfverkozen leider, de Governor, er dubieuze ethische principes op na, en al snel blijkt dat er een heel ander soort monster schuilgaat in Woodbury.

The Walking Dead 2
Robert Kirkman & Joe Bonansinga
€ 19,95 | 352 blz. | paperback

Bestel nu of download het e-book.


Download gratis de eerste drie hoofdstukken.

Pers over The Walking Dead

Eerst was er de grensverleggende en bestsellende stripboekenreeks
‘Elk deel bijt zich in je vast en laat pas los als het volgende is verschenen.’ – Ain’t It Cool News

Toen kwam de televisieserie die alle records brak…
‘De beste nieuwe serie op tv.’ – Entertainment Weekly

Niet veel later volgde een van de beste games van de laatste jaren…
‘Er is nog nooit zoiets (goeds) uitgebracht als dit.’ – Wired

En nu verschijnt er voor het eerst een serie boeken die de geheimen ontrafelt van de meest iconische personages uit het Walking Dead-universum…
‘Als stripboekenmaker Robert Kirkman een superheld zou zijn, dan zou hij koning Midas heten.’ –
The New York Times

TV-serie The Walking Dead

Een van de populairste tv-series van dit moment is The Walking Dead. De serie loopt vanaf 2010. Op 12 oktober gaat het vijfde seizoen in première. Bekijk hier de trailer.

Robert Kirkman, bedenker van The Walking Dead

Robert Kirkman (geboren Richmond, 30 november 1978) de bedenker van The Walking Dead, een van de populairste comicseries en tv-series aller tijden. In 2003 begon hij aan deze populaire serie en in 2010 startte de tv-serie. Het vijfde seizoen gaat in oktober 2014 in première. Kirkman heeft twee boeken op zijn naam staan, geschreven met Joe Bonansinga.