Vaderdag

Weg met de stropdas, de sokken, de koffiemok en andere doorsnee cadeaus voor Vaderdag. Niks mis mee, maar weg ermee. Koop een boek voor je vader. Want een boek kan zoveel doen. Met een boek sla je de plank nooit mis. Maar welk boek moet je kopen? Wij vroegen de vaders van LS wat zij lezen.


 

De wonderjaren van Billy Marvin van Jason Rekulak

20170608_135929Uitgever Tom Harmsen:⠀
‘Als je ooit verliefd bent geweest, of een spelcomputer hebt gehad, of gevoel voor humor hebt, en je hebt de jaren 80 hebt meegemaakt, dan is dit absoluut het boek voor jou.’

Over De wonderjaren van Billy Marvin:
Het is 1987. De veertienjarige vrienden Billy, Alf en Clark hebben maar één doel: een exemplaar bemachtigen van de nieuwe Playboy, met blootfoto’s van Wheel of Fortune-gastvrouw Vanna White. Ze zijn te jong om er een te kopen, dus probeert Billy via de winkeliersdochter toegang te krijgen – met verstrekkende gevolgen…

 

Bestel


Ragdoll van Daniel Cole

marte2

Adrie Aalberts, controller:
‘Bloedstollend spannend!’

Over Ragdoll:
Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?.

 

Bestel


Nooit meer te druk van Tony Crabbe

Jan Lenders, afdeling verkoop:
‘Nooit mee te druk van Tony Crabbe heeft me laten inzien dat druk zijn niet meer is dan een state of mind. Verander dit, en je gaat een stuk minder stressvol door het leven!’

Over Nooit meer te druk
Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

Nu ook in de winkel: Nooit meer te druk – werkboek

 

Bestel


 Basic Cookbook van Matthias Mangold

marteMarte Kerstens, productie:
‘Met dit boek kan niemand de gerechten laten mislukken,  zelfs de vaders niet die niet vaak in de keuken staan.’

Over Basic Cookbook:
Basic Cookbook van Matthias Mangold is het eerste en laatste kookboek voor beginners, gevorderden en andere liefhebbers van goed en simpel eten.

In Basic Cookbook worden vijftig populaire gerechten door middel van eenvoudige en mooie infographics stap voor stap uitgelegd. Met coole foto’s van de ingrediënten en gerechten, hacks voor foodies, verrassende variaties en leuke tips wordt koken voor iedereen makkelijk. Probeer na de klassiekers ook eens een gratin met rode biet, gnocchi met pompoen of een Caribische coucoussalade. Leer, experimenteer en vertrouw op jezelf!

Bestel