Vaderdag

Weg met de stropdas, de sokken, de koffiemok en andere doorsnee cadeaus voor Vaderdag. Niks mis mee, maar weg ermee. Koop een boek voor je vader. Want een boek kan zoveel doen. Met een boek sla je de plank nooit mis. Maar welk boek moet je kopen? Wij hebben zes tips voor je op een rij gezet.

Wisseling van de Wacht - Stephen King De doodsvogel van Samuel Bjork Crabbe Nooit meer te druk Zoni Weisz, De vergeten Holocaust Kate ANdersen Brower - De residentie Hart Weg zonder genade

 


 

Wisseling van de wacht van Stephen King

Wisseling Wisseling van de Wacht - Stephen Kingvan de wacht is de gruwelijk spannende finale van Stephen Kings Mercedes-trilogie, na de bestsellers Mr. Mercedes en De eerlijke vinder.  

Over Wisseling van de wacht
In Wisseling van de wacht keert de duivelse Mercedes-Killer Brady Hartsfield terug. Hij drijft zijn vijanden tot zelfmoord en als Bill Hodges en Holly hem niet weten te stoppen, zullen ze zelf slachtoffer worden, want hij richt zich vastbesloten op de mensen die hem het ziekenhuis in kregen.King combineert de detectivestijl van Mr. Mercedes en De eerlijke vinder met de adembenemende, bovennatuurlijke suspense waar hij zo beroemd mee is geworden.

Bestel


De doodsvogel van Samuel Bjørk

 


De doodsvogel van Samuel BjorkDe doodsvogel is de nieuwe pageturner van de Scandinavische schrijver Samuel Bjørk, auteur van de bestseller Ik reis alleen.

Over De doodsvogel
Het politieduo Holger Munch en Mia Krüger keren terug in een psychologisch indringende thriller. Een tienermeisje is ritueel vermoord en het onderzoeksteam van Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en verslaving. Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft. Ondertussen zit Munchs dochter midden in een emotionele crisis en komt ze in contact met een zeer zieke geest…

Bestel


Nooit meer te druk van Tony Crabbe

 

Crabbe Nooit meer te drukIs jouw vader ook altijd te druk? Geef hem dan Nooit meer te druk van Tony Crabbe. Een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk.

Over Nooit meer te druk
Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

Bestel


De vergeten Holocaust van Zoni Weisz

 

Zoni Weisz, De vergeten HolocaustZoni is de aangrijpende autobiografie van een zeer bijzondere Holocaust-overlevende: Zoni Weisz. Hij is een man van twee werelden: Nederland en de Sinto-cultuur.

Over De vergeten Holocaust
Ongeveer een half miljoen zigeuners werden in de Tweede Wereldoorlog gedood door de nazi’s. Zoni Weisz overleefde. Hij vertelt over zijn jeugd als Sinto, over het verlies van zijn ouders, zusjes en broertje. Maar ook over zijn wonderbaarlijke loopbaan als topbloemist en arrangeur, en als internationaal promotor van de Nederlandse bloemenindustrie. Nu zet hij zich in voor de zaak van Roma en Sinti.
‘Ik heb een bijzonder leven geleid, met een bizar en heel verdrietig begin. Nu kijk ik met voldoening terug. Als ik het over mocht doen: precies zo graag. Mijn verhaal, mijn volk. Daar gaat het mij nog om.’

Bestel


De residentie van Kate Andersen Brower

Kate ANdersen Brower - De residentieHoudt je vader van House of Cards of van Downton Abbey? Dan is dit een boek voor hem! De residentie is een fascinerend boek over het dagelijks leven in het Witte Huis.

Over De residentie
De residentie van Kate Andersen Brower biedt een unieke en onthullende blik achter de schermen van het Witte Huis. Hoe leeft de bekendste familie ter wereld, die van de president van Amerika? Liefhebbers van alle details uit de Underwood-huishouding en van het upstairs-downstairs gevoel zullen zeker van De residentie genieten.

Bestel


Weg zonder genade van John Hart

Hart Weg zonder genade ‘De proloog is hartverscheurend en de volgende hoofdstukken zuigen je naar binnen als materie in een zwart gat. Lees dit boek!’ David Baldacci

Over Weg zonder genade
Elizabeth Black is een heldin. Onlangs heeft ze eigenhandig een meisje uit gevangenschap gered, en de twee meedogenloze ontvoerders doodgeschoten. Maar Elizabeth heeft ook donkere geheimen. En als de jongen Gideon met een pistool staat te wachten tot de moordenaar van zijn moeder uit de gevangenis komt, raakt haar leven in een stroomversnelling.

Bestel