Waarschuwing voor niet-bestaand evenement Stephen King

  •   
Mr. Mercedes

Fans van Stephen King opgelet: deze week is op Meetyourwriter.nl een evenement aangekondigd met de bestsellerauteur. Dit zou volgens de site plaatsvinden op 26 september op een geheime locatie in Haarlem. Als Nederlandse uitgever van Stephen King kunnen wij melden dat op dit moment geen bezoek van Stephen King aan Nederland gepland staat.

Lezingen, workshops en andere activiteiten rond onze internationale auteurs worden altijd gecommuniceerd via onze eigen website, facebookpagina, twitteraccount en nieuwsbrief. Indien je twijfelt aan de authenticiteit van een aangekondigd evenement, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Naast het evenement met Stephen King werd ook bestsellerauteur Dan Brown op de site genoemd. Ook voor deze auteur staat op dit moment geen activiteit in Nederland gepland.

Mocht Dan Brown of Stephen King in de toekomst naar Nederland komen, dan zullen wij dat melden op deze website. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over onze boeken en auteurs.

Fans van Stephen King kunnen vanaf 11 november in de boekwinkel terecht voor zijn nieuwste boek: RevivalOndertussen kun je nog genieten van zijn laatstverschenen boek Mr. Mercedes