Win bioscoopkaarten voor Wild!

  •   
Wild Cheryl Strayed Reese Witherspoon

Wild gaat vandaag in première! Win bioscoopkaarten voor deze schitterende film met Reese Witherspoon en Michiel Huisman in de hoofdrol. Doe mee aan de actie op Facebook, Twitter of Instagram om kans te maken! Klik op een van jij de onderstaande iconen om naar de actie te gaan.

logo-fb-75x75      twitter-75x75      instagram-75x75


Vandaag in De Volkskrant een groot interview met Michiel Huisman én een viersterren-recensie voor de film! Lees de recensie hier op Blendle (€ 0,15).

Cheryl Strayed koos Reese Witherspoon zelf voor de hoofdrol in Wild. Dat vertelt de schrijfster in een interview met een Amerikaanse krant.

Cheryl Strayed: ‘Ik heb Reese Witherspoon gewoon een exemplaar van mijn boek opgestuurd, in de hoop dat ze geïnteresseerd zou zijn. Ze leek me een heel nuchter en echt persoon.’ Dat bleek een goede keuze te zijn, want Reese Witherspoon ging ermee akkoord om de hoofdrol te vertolken én de film te produceren, wat resulteerde in een Oscarnominatie voor Beste Actrice. Strayed zelf is erg blij met de verfilming van haar boek : ‘De inzet is hoog als er een film gemaakt wordt over jouw boek en jouw leven. Ik ben van het begin tot het einde betrokken geweest bij het maken van de film, je wil dat het goed gaat. Ik ben opgelucht en blij dat de fans van het boek de film geweldig vinden.’

Wild gaat vandaag, donderdag 26 februari, in Nederland in première. Bekijk de trailer:

Over Wild

Op haar zesentwintigste neemt Cheryl Strayed haar meest impulsieve beslissing ooit: ze begint aan een voettocht van 1700 kilometer langs de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika. Helemaal alleen, zonder ervaring en met een veel te zware rugzak. Drie maanden lang doorstaat ze intense hitte en meters sneeuw, wordt ze geconfronteerd met beren en ratelslangen, en ervaart ze de schoonheid, maar ook de verschrikkelijke eenzaamheid van de tocht die haar leven voorgoed zou veranderen.

Het boek is verfilmd met Reese Witherspoon in de hoofdrol, een gelauwerd actrice met vele onderscheidingen, waaronder een Academy Award voor Beste Actrice in Walk the Line.

Over Cheryl Strayed

Op haar zesentwintigste bevindt Cheryl Strayed zich op het dieptepunt van haar leven: intens verdrietig om haar overleden moeder, en nu ligt ze ook nog eens in scheiding. Impulsief besluit ze een voettocht van 1600 kilometer te maken, langs de kust van Mexico naar Canada. Alleen en onvoorbereid. Omdat ze niets meer te verliezen heeft.
Eerlijk, zonder opsmuk, ontwapenend en met veel humor en warmte vertelt Cheryl Strayed haar verhaal, waarin ze ontdekt hoe WILD het is om het leven te accepteren zoals het zich voordoet.