Win een grote schoonmaak voor je studentenhuis!

  •   
Win een grote schoonmaak

Wat zou jij doen als je plotseling in een smerig studentenhuis vol nerds moest gaan wonen? Het gebeurt de 18-jarige Lucy in Verkikkerd, de nieuwe roman van Lisette Jonkman. Maar de troep in je huis kan je nu iets positiefs opleveren! Fotografeer jouw zooi (of die van je huisgenoten, stiekem) en win een uitgebreide schoonmaakbeurt van Studentenhuisschoonmaken.nl!

Vuile vaat die zo hoog is opgestapeld dat je niet bij het bovenste bord kunt, een gammele zolderverdieping vol waslijnen en losliggende kabels of een vuilnisbak die bedekt lijkt met sesamzaadjes (die uiteindelijk kleine maden blijken te zijn)? Lisette daagt je uit om jouw foto in te sturen! Meer informatie over de actie kun je nalezen op haar website.

Lisette Jonkman (1988) is journaliste, fanatiek blogster en schrijft al haar hele leven. In mei 2011 won ze de chicklitschrijfwedstrijd van Luitingh-Sijthoff, Bol.com en Chicklit.nl met haar verhaal Glazuur dat in 2012 als boek is uitgegeven. In juni 2013 verscheen haar tweede boek Verkikkerd. Lisette: ‘Mijn leven is sinds de puberteit een aaneenschakeling van dromen, liefde en blunders, dus ik lees, schrijf en adem chicklit. Het was mijn droom om schrijfster te worden en daar ben ik nu hard mee bezig!’

 

 

Kennismaken met het werk van Lisette? Lees dan nu haar gratis korte verhaal Pizzageur en maneschijn