Win een parfumworkshop met de nieuwe Jill Mansell!

  •   
Rozengeur en zonneschijn

Het nieuwe boek van Jill Mansell is verschenen! Rozengeur en zonneschijn is nu overal verkrijgbaar en ruikt verrukkelijk! Wrijf over de binnenkant van het omslag en er komt een heerlijke rozengeur vrij!

Koop het nieuwe boek van Jill Mansell en maak kans op een parfumworkshop bij Libelle Academy! Tijdens de parfumworkshop van Libelle Academy leer je alles over geuren en het maken van parfums. Laat op libelle.nl/jillmansell weten wat jouw lievelingsgeur is en maak kans op een parfumworkshop! Doe dit voor 30 september. Extra leuk: je mag ook iemand meenemen!

Ga dus snel naar libelle.nl/jillmansell en doe mee!

Rozengeur en zonneschijn

In het nieuwe boek van Jill Mansell ‘Rozengeur en zonneschijn’ lees je alles over het leven van Sophie Wells. Zij werkt als fotografe in de populaire badplaats St Carys en heeft besloten nooit meer aan een relatie te gaan beginnen.

In het verleden is dat al eens bijna fataal afgelopen en dat wil ze niemand meer aandoen. Echter, wanneer ze Josh Strachan ontmoet, de nieuwe eigenaar van het gezellige chique hotel Mariscombe House, voelt ze – tegen haar zin – een onmiskenbare aantrekkingskracht. Wordt het dan toch een zomer vol rozengeur en zonneschijn?

Bestel Rozengeur en zonneschijn hier!