Win: een van onze vakantieboekentips!

  •   
Rosie-Proejct

Nu de zomervakantie voor (bijna) iedereen is aangebroken, helpen wij je bij het inpakken van je koffer. Nog ruimte voor een (extra) boek? Wij zetten onze 5 favorieten voor deze zomer voor je op een rijtje. En als je ons een foto stuurt van jouw (bijna) ingepakte koffer, maak je bovendien kans op één van deze boeken!

Je kunt jouw foto naar ons twitteren @lsamsterdam (gebruik de hashtag #vakantieboek), delen op onze Facebookpagina of mailen naar prijsvraag@lsamsterdam.nl. Meedoen kan t/m 20 juli as. Fijne zomer!

 

 

 

 

inferno-midprice#1 Inferno van Dan Brown

De nieuwste bestseller van Dan Brown is speciaal voor de vakantie nu verkrijgbaar voor maar € 15,-. 

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen…
In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci CodeHet Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.

 

Rozengeur en zonneschijn#2 Rozengeur en zonneschijn van Jill Mansell

Jill Mansell, daar wordt je vrolijk van! Nu met speciale parfum-actie

Een wel heel bijzondere uitvoering van de nieuwe roman van Jill Mansell: wrijf over de binnenkant van het omslag en er komt een heerlijke rozengeur vrij! Deze zomer maak je bovendien kans op een parfumworkshop bi Libelle Academy. Lees meer over deze bijzondere actie.

Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St. Carys. Ze heeft besloten niet meer aan een relatie te beginnen; dat wil ze niemand meer aandoen. Tot haar afgrijzen valt ze toch voor Josh Strachan, de nieuwe eigenaar van het chique hotel Mariscombe House. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinny-dipping? Dat wordt een zomer vol rozengeur en zonneschijn!

 

Vaderdag toptip 1#3 Mr. Mercedes van Stephen King

Bereid je voor op een compleet nieuwe King-ervaring!

Op een ijskoude vroege ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing racet een eenzame bestuurder in een gestolen Mercedes dwars door de menigte; acht mensen worden gedood, vijftien raken gewond. De moordenaar ontsnapt.

Maanden later wordt politieagent Bill Hodges nog steeds achtervolgd door de onopgeloste misdaad. Wanneer hij een krankzinnige brief ontvangt van iemand die zichzelf de ‘Extra’ noemt en dreigt met nog een duivelse aanval, ontwaakt Hodges uit zijn depressieve en wezenloze pensionering, vastbesloten om een volgende tragedie te voorkomen.

 

 

Rosie-Proejct#4 Het Rosie Project van Graeme Simsion

Graeme Simsion komt naar Nederland deze zomer! Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.

Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waarbij Don haar misschien zou kunnen helpen.perfecte partner te vinden.gheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn

 

 

Boekenapotheek Boek van de Maand#5 De boekenapotheek aan de Seine van Nina George

Een ode aan het boek en de troostende kracht van literatuur.

n zijn boekenapotheek in Parijs – een schip op de Seine – verkoopt boekhandelaar Jean Perdu romans als medicijn voor de kwalen van het leven. Hij weet precies welk boek geschikt is voor een ander. De enige die hij niet kan genezen is zichzelf. Eenentwintig jaar geleden verliet zijn Provençaalse geliefde Manon hem terwijl hij nog sliep. Ze liet een brief achter – die Perdu nooit durfde te lezen. Tot deze zomer. De zomer die alles verandert. Jean Perdu gaat op reis over de rivier naar het hart van de Provence, naar zijn herinneringen en terug naar het leven.

 

Tip: geen ruimte meer in je koffer? Alle boeken zijn ook verkrijgbaar als e-book!