Zomeraanbieding 2014: de nieuwe boeken van deze zomer!

  •   
Catalogus zomer 2014

Zomeraanbieding 2104

De nieuwe aanbiedingsbrochure is weer beschikbaar! Ben jij benieuwd welke boeken er bij ons gaan verschijnen in de zomer van 2014? Bekijk onze brochure!

We hebben weer veel mooie boeken op stapel liggen. Zo verschijnt er een nieuwe Stephen King: Mr. Mercedes, over een man die met zijn, je raadt het waarschijnlijk al, Mercedes op een groep wachtende mensen inrijdt. Een kloek boek waar de liefhebbers van Stephen King hun vingers bij af zullen likken!
Voor de liefhebbers van historische fictie en prachtige verhalen verschijnt Het huis aan de Gouden Bocht van Jessie Burton. Een schitterend portret van Amsterdam in de Gouden Eeuw, met een vooraanstaande rol voor het poppenhuis van Petronella Oortman, vrouw van VOC-koopman Johannes Brandt.
Auteur Jessie Burton komt in juli naar Nederland om de internationale presentatie van het boek bij te wonen in het Rijksmuseum.
Ook in deze aanbieding: de nieuwe Mo Hayder: Wolf, de nieuwste Jack Cafferey-thriller. Karin Slaughter zei over Mo Hayder: ‘Als ik les zou geven in hoe een thriller moet schrijven, dan zou ik het werk van Mo Hayder als voorbeeld nemen. Haar plots zijn briljant.’

We kregen op Facebook het verzoek of de omslag van de brochure ergens verkrijgbaar is. Je kunt de omslag hier downloaden.

Nog veel meer mooie, spannende, romantische en fantastische boeken in de zomeraanbieding. Bekijk hier de volledige brochure en selecteer alvast jouw nieuwe favorieten!