Zomeraanbieding inclusief kinder- en jeugdboeken!

  •   
Omslag kind en jeugd brochure 2015

Het is zover: de zomeraanbieding staat online! Dit keer een hele bijzondere aanbieding: vanaf deze zomer gaat Luitingh-Sijthoff kinderboeken uitgeven. De reden hiervoor is om nog beter in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de boekenmarkt.

Uitgever Thille Dop over het nieuwe fonds:
“We zijn trots en blij dat Manon Sikkel een geweldig humoristisch boek schreef, Slimpie Dimpie Wonderkind, over een heel slim jongetje dat geen vrienden kan maken. Marlies Slegers schreef een zeer intrigerende, realistische jeugdroman over een hot item: sexting. We hebben een aantal titels voor de Kinderboekenweek van topauteurs zoals Govert Schilling en Sander Koenen. Het vrolijke meisje met de toversokken, Kolletje, mag niet in onze eerste aanbieding ontbreken. De zomer kan niet meer stuk met een oude bekende: IzzyLove – Holiday on Sand, het dubbeldikke IzzyLove zomerboek. Het is alweer tien jaar geleden dat Schijnbewegingen, het eerste deel van de Groene Bloem-trilogie, verscheen. Wij vieren dat met een superdikke omnibus met een nieuw verhaal over Vincent en Adrian.
Piers Torday won o.a. de prestigieuze Guardian Children’s Fiction Prize voor De laatste wilde dieren, het verhaal over Kester, die als enige de dieren van een dodelijk virus kan redden. Wij brengen in september het eerste deel van deze originele, aangrijpende en o zo spannende trilogie. En last but zeker not least: het boek van De Theemutsen (Jade & Darcy), de nieuwe YouTube-stars die op zeer bijzondere wijze seksuele voorlichting geven.”

De brochure bestaat uit twee delen, met aan de ene kant thrillers, romans, non-fictie en fantasy – en aan de andere kant de kinderboeken.

Bekijk de zomeraanbieding van Luitingh-Sijthoff

Hieronder enkele hoogtepunten op een rijtje:

De deal – Michelle Miller

Het meest innovatieve uitgeefproject van dit moment. Het boek dat leest als een tv-serie, opgesplitst in twaalf afleveringen, gefaseerd uitgegeven. De eerste drie afleveringen zijn gratis te downloaden, daarna te koop voor € 0,99 per aflevering. En na twee weken verschijnt het complete boek.
De deal is een spannende roman over de beursgang van datingapp Hook, de meest succesvolle start-up van Silicon Valley. Dit brengt de suits van Wall Street en de hoodies uit California samen en levert een sterk verhaal op over geld, macht, drugs en seks. Ga voor meer informatie naar de-deal.nl. #GetHooked

Waanzinnig goed: Steve Jobs – Jessie Hartland

De grafische biografie van Steve Jobs. Jessie Hartland vertelt het verhaal van Jobs leven in chronologische volgorde. Ze staat niet alleen stil bij de mijlpalen uit zijn leven, maar geeft ook Jobs vele tekortkomingen weer: hij was heel moeilijk, zo niet onmogelijk om mee te werken en heeft ook vaak merkwaardige beslissingen genomen.
Een boek als geen ander. Waanzinnig vormgegeven, geweldig geschreven, een totaalleeservaring voor jong en oud.

De eerlijke vinder – Stephen King

De zomer zou niet compleet zijn zonder een nieuw boek van grootmeester Stephen King. De eerlijke vinder is het vervolg op Mr. Mercedes (vijf sterren in de VN Detective & Thrillergids).
De nieuwe King is een meesterlijke thriller over een lezer wiens obsessie voor een teruggetrokken schrijver veel te ver gaat – een boek over de kracht van verhalen vertellen, met in de hoofdrol het onwaarschijnlijke en zegevierende heldentrio dat King introduceerde in Mr. Mercedes. Het omslag van De eerlijke vinder werd onlangs onthuld.

Slimpie Dimpie Wonderkind – Manon Sikkel

Een nieuwe, geestige serie van drievoudig Kinderjury-winnares over het jongetje Darsie dat alles kan. Hij kan voetballen en vioolspelen, pannenkoeken bakken, heel hard achteruitrennen en op zijn handen lopen. Hij spreekt zeven talen (waaronder Russisch en Japans) en hij kent alle hoofdsteden van de landen op de wereld. Er is eigenlijk maar één ding waar hij niet goed in is: vrienden maken.