Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Lezing Govert Schilling en Tjarko van der Pol!4 oktober 2020
13:00 - 14:00

Boekhandel Paagman
Lange Poten 41
2511 CM, Den Haag


Activiteit: Lezing

Heel leuk nieuws: tijdens de Kinderboekenweek zijn Govert Schilling en Tjarko van der Pol voor een lezing over Hadden de Grieken al raketten? in boekhandel Paagman in Den Haag!

Hadden de Grieken al raketten? van Govert Schilling en illustrator Tjarko van der Pol is een spannend boek over de geschiedenis van de ruimtevaart voor kinderen vanaf 7 jaar. Boordevol interessante weetjes en met full colour illustraties waarop veel te ontdekken valt!

Ruimtevaart is tegenwoordig heel gewoon. Astronauten pendelen op en neer naar het ruimtestation, er rijden karretjes rond op Mars en we vliegen zo naar de maan. Vroeger konden mensen alleen maar fantaseren over reizen door de ruimte. En dat begon al bij de oude Grieken!

In dit originele boek op groot formaat nemen wetenschapsjournalist Govert Schilling en Tjarko van der Pol (o.a. Pretpark de Poepfabriek) je mee op reis door de spannende geschiedenis van raketten en ruimtevaart, van de oude Grieken tot nu. Zet je ruimtehelm maar vast op, want het aftellen gaat beginnen!

Lezing Govert Schilling en Tjarko van der Pol!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.