Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Jennifer Fallon

Jennifer Fallon

Jennifer Fallon, de negende dochter in een gezin van dertien meisjes, verhuisde als elfjarige van het dorpse Caulfield naar de grootstedelijke omgeving van Canberra. Op vijftienjarige leeftijd verliet ze school en ouderlijk huis, en werkte onder meer in de jeugdzorg, als detective, winkelmanager en advertentieverkoper. In 1995 adviseerde haar man, nu ex-echtgenoot: ‘Stop toch met schrijven en zoek een fatsoenlijke baan, er is geen uitgever die je werk wil hebben.’
In 2000 debuteerde Fallon met het eerste boek van haar Demon Child-trilogie, dat meteen een bestseller werd. De rest is, zoals dat heet, geschiedenis. Het verhalend vermogen van Fallon bezorgde haar binnen het tijdsbestek van luttele jaren een vooraanstaande plaats in het leger van aanstormend fantasy-talent, zowel in de vs als in Engeland.
Op dit moment verdeelt Jennifer Fallon haar tijd tussen haar schrijfwerkzaamheden en haar baan als docent aan het NT Department of Corporate and Information Services and Group Training NT.Fallon heeft twee kinderen en woont in het Northern Territory.

Helaas, zijn er geen boeken gevonden voor deze bindingswijze.

Terug naar boven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.