Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Beste thriller boeken aller tijdenBeste thriller boeken aller tijden: juweeltjes die in geen enkele boekenkast mogen ontbreken!

Houd jij van lezen en verslind je met name spannende boeken? Ben jij altijd op zoek naar een volgend spannende boek? Laat je dan hier inspireren door onze beste thrillers! Van spannende boeken van gevestigde namen als Dan Brown, Stephen King en John le Carré tot de bestsellers van jong talent als Thomas Olde Heuvelt en Daniel Cole. Wellicht zit er nog een juweeltje tussen die jij nog niet hebt gelezen.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan hier ons complete thrilleraanbod  of blader door onze meest recente aanbiedingsbrochure en verheug je op al het moois dat we nog voor je in petto hebben.

Voor de échte thrillerverslinder die ook graag zijn mening geeft, hebben we de Sterrenthriller-leesclub. Klik op de link voor meer informatie en aanmelden!

Onze beste thriller boeken aller tijden:

Dan Brown

De Da Vinci Code is de razend spannende internationale bestseller van Dan Brown met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. De Da Vinci Code is verfilmd met Tom Hanks.

 

€ 10,-
Bestel

Lee Child

In deze 23e Jack Reacher-thriller van Lee Child, gaat Jack Reacher op een avontuurlijke zoektocht naar zijn verleden.

€ 19,99
Bestel

Stephen King

Op een ijskoude vroege ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing raast een eenzame bestuurder in een gestolen Mercedes dwars door de menigte; acht mensen worden gedood, vijftien raken gewond. De moordenaar ontsnapt. Maanden later wordt gepensioneerd rechercheur Bill Hodges nog steeds achtervolgd door de onopgeloste misdaad.

€ 10,-
Bestel

Thomas Olde Heuvelt

Het pittoreske dorpje Beek is in de greep van de zeventiende-eeuwse Wylerheks, die met haar dichtgenaaide mond en ogen de bewoners de stuipen op het lijf jaagt. Haar aanwezigheid is een lang bewaard geheim, maar wanneer een groep jongeren viral besluit te gaan, laat de heks de gemeenschap afglijden naar middeleeuwse praktijken…

‘Briljant en volstrekt origineel.’ Stephen King

€ 9,99
Bestel

Daniel Cole

Voor liefhebbers van Samuel Bjørk is er nu het ijzingwekkende debuut Ragdoll van Daniel Cole. Laat je meenemen in dit razend spannende verhaal. Maar pas op voor de wolf in schaapskleren…

‘Verslavende topthriller.’ **** Algemeen Dagblad 

€ 10,-
Bestel

Samuel Bjørk

Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en er hangt een vliegtuiglabel om haar nek met de tekst IK REIS ALLEEN.

€ 10,-
Bestel

John le Carré

In een ijzingwekkend verhaal over corrupte inlichtingendiensten, prijskaartjes van meer dan een miljard dollar en de waarheid omtrent de gruwel die wapenhandel heet, schept John le Carré een claustrofobische wereld waarin niemand kan worden vertrouwd.

De BBC verfilmde The Night Manager (De ideale vijand) tot een indrukwekkende televisie-serie, met in de hoofdrollen onder meer Hugh Laurie, Tom Hiddleston en Elizabeth Debicki

€ 10,-
Bestel

Erik Betten

Een actuele thriller over een dodelijke bacterie – en een overheid die ondenkbare maatregelen neemt.

Quarantaine, het debuut van Erik Betten, is genomineerd voor De schaduwprijs 2018

€ 19,99
Bestel

Apotheker & Van Dissel

Een spoorloos verdwenen kind en een wanhopige vader…

Erfenis is een gelaagde thriller over familie, uitbuiting en nietsontziend egoïsme. Een nieuw Nederlands thrillerfenomeen voor liefhebbers van Penoza.

Erfenis is genomineerd voor de Gouden Strop 2019

€ 19,99
Bestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.