Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Aan tafel in Venetië

Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze bereidt en breng Venetië tot leven in jouw eigen keuken. Witte asperges met zabaionesaus voor de lunch, gevolgd door verse zeetong met saffraansaus en citroenrisotto en als afsluiting een overheerlijke aardbeien-wodkasorbet.

Skye McAlpine woont al bijna haar hele leven in Venetië, waar ze van haar familie en buren op Venetiaanse wijze leerde koken. In Aan tafel in Venetië verzamelt ze alle verfijnde, kleurrijke recepten en onthult ze de geheimen van de echte Venetiaanse keuken. Van eeuwenoude klassiekers tot gerechten met de smaken van het moderne, dagelijkse leven in Venetië; deze verrukkelijke Noord-Italiaanse gerechten zijn onmogelijk te weerstaan!

Lees meer >

'Een prachtig vormgegeven boek met heerlijke recepten. Echt een aanwinst in de keuken.'

Kookboekennieuws.nl

'Ga aan de slag met maar liefst honderd klassieke recepten en droom weg bij de mooie sfeerbeelden van de legendarische stad.'

Margriet

Skye McAlpine

Op jonge leeftijd verhuisde Skye McAlpine met haar familie naar Venetië. Drie jaar geleden begon ze met haar blog from my dining table, waar ze geregeld recepten plaatst.

 

Foto © Skye McAlpine

Meer boeken van deze auteur
29,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789024582365
  • Pagina's: 312
  • Publicatiedatum: 06-11-2018
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze bereidt en breng Venetië tot leven in jouw eigen keuken. Witte asperges met zabaionesaus voor de lunch, gevolgd door verse zeetong met saffraansaus en citroenrisotto en als afsluiting een overheerlijke aardbeien-wodkasorbet.

Skye McAlpine woont al bijna haar hele leven in Venetië, waar ze van haar familie en buren op Venetiaanse wijze leerde koken. In Aan tafel in Venetië verzamelt ze alle verfijnde, kleurrijke recepten en onthult ze de geheimen van de echte Venetiaanse keuken. Van eeuwenoude klassiekers tot gerechten met de smaken van het moderne, dagelijkse leven in Venetië; deze verrukkelijke Noord-Italiaanse gerechten zijn onmogelijk te weerstaan!

Skye McAlpine

Op jonge leeftijd verhuisde Skye McAlpine met haar familie naar Venetië. Drie jaar geleden begon ze met haar blog from my dining table, waar ze geregeld recepten plaatst.

 

Foto © Skye McAlpine

Meer boeken van deze auteur

Gratis inkijkexemplaar

Tijd voor een boek