Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Aan tafel in Venetië


Skye McAlpine

ISBN:
9789024582365
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
312 pag.
Verschenen:
15-10-2018

In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in Venetië van Skye McAlpine staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Het ultieme kookboek voor liefhebbers van de Noord-Italiaanse keuken!  

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 29.99
Bestel

Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze bereidt en breng Venetië tot leven in jouw eigen keuken. Witte asperges met zabaionesaus voor de lunch, gevolgd door verse zeetong met saffraansaus en citroenrisotto en als afsluiting een overheerlijke aardbeien-wodkasorbet.

Skye McAlpine woont al bijna haar hele leven in Venetië, waar ze van haar familie en buren op Venetiaanse wijze leerde koken. In Aan tafel in Venetië verzamelt ze alle verfijnde, kleurrijke recepten en onthult ze de geheimen van de echte Venetiaanse keuken. Van eeuwenoude klassiekers tot gerechten met de smaken van het moderne, dagelijkse leven in Venetië; deze verrukkelijke Noord-Italiaanse gerechten zijn onmogelijk te weerstaan!

ISBN:
9789024582365
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
312 pag.
Verschenen:
15-10-2018

'Een prachtig vormgegeven boek met heerlijke recepten. Echt een aanwinst in de keuken.'

Kookboekennieuws.nl

'Ga aan de slag met maar liefst honderd klassieke recepten en droom weg bij de mooie sfeerbeelden van de legendarische stad.'

Margriet

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!