Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De avonturen van stuntvlogger Sam 1 - De wolf van Weverseind


Jelmer Jepsen

ISBN:
9789024585724
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
224 pag.
Verschenen:
30-08-2019
Serie:
De avonturen van stuntvlogger Sam

Nieuwe hilarische serie over de 11-jarige Sam die op een boerderij woont en gaat stuntvloggen.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 15,99
Reserveer nu

De avonturen van stuntvlogger Sam van Jelmer Jepsen is een nieuwe hilarische serie voor jongens (vooruit, ook voor stoere meisjes) en gaat over de 11-jarige Sam die op een boerderij woont en gaat stuntvloggen. De wolf van Weverseind is het eerste deel van deze serie met illustraties van striptekenaar Wilbert van der Steen. Don’t try this at home! 

Sam woont met zijn grote broer en ouders op een boerderij. De zomervakantie is aangebroken, maar Sam ziet er als een berg tegen op. Andere klasgenootjes vertrekken naar Spanje of Italië, maar omdat Sams vader boer is, gaan ze eigenlijk nooit weg. Grote Verveling ligt dus ook dit jaar weer op de loer. Dan krijgt Sam van zijn ouders een camera. Eindelijk, nu kan hij net als iedereen gaan vloggen. Maar filmen is één ding, veel likes krijgen is een tweede. Daar weet Sam wel raad op: stuntvlogs maken! Als dat maar goed gaat… 

Jelmer Jepsen schreef eerder drie lovend ontvangen romans voor volwassenen. De wolf van Weverseind is zijn jeugddebuut. Illustrator Wilbert van der Steen ontving voor zijn graphic novel Zon de Willy Vandersteenprijs.

ISBN:
9789024585724
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
224 pag.
Verschenen:
30-08-2019
Serie:
De avonturen van stuntvlogger Sam

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken