Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De Gebroken Aarde 2 - De Obeliskpoort


N.K. Jemisin

ISBN:
9789024580453
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
10-04-2019
Serie:
De gebroken aarde

De Obeliskpoort is het tweede deel van N.K. Jemisins prijswinnende trilogie De Gebroken Aarde. Een genrebrekende roman over klimaatverandering, rassenscheiding en onderdrukking in een wereld waarin meedogenloze natuurkrachten complete beschavingen wegvagen. 

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 24,99
Reserveer nu

Het laatste Seizoen is van start gegaan, en de mensheid vervaagt langzaam in de lange, donkere nachten en de dikker wordende asregens. Essun – voorheen Damaya, voorheen Syenite, nu wreker – heeft een schuilplaats gevonden. Maar haar dochter is nog steeds vermist. In plaats daarvan is er Alabaster Tienring – gek, wereldvernietiger, verlosser – met een verzoek dat alleen Essun kan inwilligen. Een verzoek dat het lot van de Stilte voor goed kan bezegelen.  

Het verhaal gaat verder met een verdwenen dochter, gevonden door de vijand, en in krachten groeiende. Een dochter wiens keuzes de wereld kunnen breken. Het gaat verder met de machtige obelisken, immer aanwezig, zwevend boven het aardoppervlak als zwijgende kolossen, en een eeuwenoud mysterie dat eindelijk samenkomt. 

ISBN:
9789024580453
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
10-04-2019
Serie:
De gebroken aarde

'Verbluffend mooi, alweer.' 

Kirkus

'Jemisins vervolg op Het Vijfde Seizoen is uitzonderlijk.'

Library Journal

'Fascinerend, uitdagend en buitengewoon spannend.' 

Publishers Weekly

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de feestdagen