Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De Openbaringen van Riyria 2 - De Elfentoren (POD)


Michael J. Sullivan

ISBN:
9789024578825
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
14-04-2017

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 24.99
Bestel
Tweede Boek van
De Openbaringen van Riyria


MICHAEL J.
SULLIVAN

DE ELFENTOREN

Tweede Boek van
De Openbaringen
van Riyria

LS


Geheel op eigen kracht wist het aanstormende fantasy-talent Michael J. Sullivan via het internet naam te maken. Inmiddels wedijveren uitgevers wereldwijd in het binnenhalen van de vertaalrechten van zijn veelgeprezen Openbaringen van Riyria. Centraal in deze verhalen staat het weergaloze roversduo Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater, onweerstaanbare dieven die in ruil voor een flinke zak goud elke klus aannemen.

DE ELFENTOREN

Rolf Molenbeek en Hadriaan Zwartwater worden ingehuurd door een boerenmeisje om haar dorp te beschermen tegen nachtelijke aanvallen van een moorddadig monster. Terwijl Rolf zich inspant om de geheimen van een oude elfentoren te ontrafelen, probeert Hadriaan de dorpsbewoners zover te krijgen dat ze zich wapenen tegen de onzichtbare vijand.
Maar wanneer vertegenwoordigers van de Kerk van Nyphron met een hele stoet edelen het dorp binnenvallen, blijken die heel andere plannen met het elfenmonster te hebben.

Vastberaden blijven de twee kemphanen jagen op het gespuis, samen met een magiër, een dwerg en een prinses, en dat heeft gevolgen voor het hele land...

'Deze epische fantasy-reeks kondigt de opkomst van een groot verteller aan.' - Library Journal

ISBN:
9789024578825
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
14-04-2017

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!