Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De strijd der koningen


George R.R. Martin

ISBN:
9789024556533
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
827 pag.
Verschenen:
13-07-2013
Serie:
Game of Thrones - 2

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 24.99
Bestel
Sinds de dood van koning Robert woeden de opvolgingstwisten om de IJzeren Troon in toenemende mate fel voort. Zo schuwt Roberts oudste broer geen middel om zijn aanspraken te bekrachtigen, van zwarte magie tot broedermoord. Vooralsnog zonder resultaat. Duidelijk is dat koningin Cersei alles op alles zal zetten om te heersen tot Roberts zoon volwassen is.
Een hele opgave. Want terwijl de vijand oprukt naar de hoofdstad, heeft Cersei haar handen vol aan de vele hofintriges. Daarbij is niet duidelijk wat de geslepen en altijd manipulerende kobold Tyrion Lannister precies in zijn schild voert.
De Noordlanden, waar als vanouds de Starks heersen, hebben intussen eigenmachtig een koning benoemd, Robb Stark. Met zijn legers trekt hij op tegen de perfide Lannisters om de moord op zijn vader te wreken. Maar daarbij blijft zijn erfgoed vrijwel onverdedigd achter, open voor een verrassingsaanval.
Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de liefdes, de levens en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken, ondergebracht in de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, schiep George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich wist te binden.
ISBN:
9789024556533
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
827 pag.
Verschenen:
13-07-2013
Serie:
Game of Thrones - 2

'Op meesterlijke wijze kruipt Marin in de gedaanten van zijn personages. Holland SF Sterk getekende, realistische personages, geconfronteerd met het oorlogsgeweld, met corruptie, moord etc. NBD Biblion Geweldige serie. Goed en spannend geschreven. George R.R. Martin blijft je in ieder deel verrassen! Aanrader! Kirsten '

Boekhandel Roodbeen

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!