Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De vrouw van de vuurtorenwachter


Karen Viggers

ISBN:
9789024584550
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
05-09-2019

De vrouw van de vuurtorenwachter van Karen Viggers is het prachtige verhaal over een vrouw aan het einde van haar leven, en een man die niet kan beginnen met het zijne.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 20,99
Reserveer nu

In De vrouw van de vuurtorenwachter is Mary aan het einde van haar leven. Wanneer ze op een ochtend een brief krijgt van iemand die ze nooit meer hoopte te zien, dreigt het geheim dat haar al tientallen jaren achtervolgt, uit te komen. Ze weet dat ze terug moet naar Bruny, een eiland voor de kust van Tasmanië. Op het woeste, lege eiland heeft ze haar beste jaren doorgebracht met haar man, de vuurtorenwachter, en haar gezin, totdat een tragedie haar terugbracht naar de beschaving. 

Tom, Mary’s jongste zoon, houdt net zoveel van Bruny als zij. Maar nadat hij een winter doorbracht op Antarctica kan hij zijn draai niet meer vinden. Dan ontmoet hij Emma, net terug uit Antarctica, en zij is alles wat Tom niet is: open, gastvrij en onbezorgd. 

De vrouw van de vuurtorenwachter is een prachtig, meeslepend verhaal over een moeder en zoon die worstelen met geheimen, verlies en hun eigen leven.

ISBN:
9789024584550
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
05-09-2019

'Een klein wonder.'

Le Figaro

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken