Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De weg naar huis


Katie Arnold

ISBN:
9789024584956
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
384 pag.
Verschenen:
18-10-2019

Een fascinerend en buitengewoon inspirerend boek over familie, verlies en de helende kracht van hardlopen. Ook voor niet-lopers.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 20.99
Reserveer nu

Na het plotselinge verlies van haar vader ontdekt Katie Arnold dat het hardlopen haar helpt met het verwerken van het verdriet en de pijn. Jarenlang reisde ze de wereld over voor Outside Magazine, op zoek naar avontuur. Living on the edge was haar dagelijkse kost. Dit memoir gaat over de drie turbulente jaren die volgen op de dood van haar vader. Ze komt erachter dat veel van wat ze dacht over hem te weten, niet klopt. Wat volgt is een inspirerende ontdekkingsreis over de helende kracht van het hardlopen en de hervonden betekenis van het leven als je een dierbare bent kwijtgeraakt.

De weg naar huis is een boek voor hardlopers, maar ook voor vrouwen die jongleren met werk, gezin en hun eigen behoeftes. Voor hen die een echtscheiding hebben meegemaakt, de dood van een geliefde hebben moeten verwerken, die weten wat het is om met angst te leven.

ISBN:
9789024584956
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
384 pag.
Verschenen:
18-10-2019

'Dit boek raakte een snaar bij me. En ik ben geen hardloper. Een geweldig verhaal, niet alleen over hardlopen, maar ook over het leven, volharding en hoop.

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!