Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Draconis Memoria 1 Het Vuur van de Draak


Anthony Ryan

ISBN:
9789024573547
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
704 pag.
Verschenen:
21-06-2018

Het Vuur van de Draak is het eerste deel van Anthony Ryans trilogie Draconis Memoria. Ryan schreef eerder In de Schaduw van de Raaf.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 24,99
Bestel

Al decennialang worden de landen van de IJzerschip Handelsmaatschappij verdedigd door Bloedgezegenden – mannen en vrouwen die in staat zijn de krachten uit het bloed van wilde draken te sturen. De loyaliteit van elitespionnen en huurmoordenaars hebben ervoor gezorgd dat de Handelsmaatschappij nu een van de grootste machten in de wereld is. 

Maar er dreigt een crisis. De drakenbloedlijnen worden steeds zwakker, en een oorlog met het Corvantijnse Keizerrijk lijkt onvermijdelijk. De enige hoop voor de Handelsmaatschappij ligt in de mythe van een legendarische Witte Draak wiens krachtige bloed misschien wel het tij van de oorlog kan doen keren – als hij al bestaat. 

De taak om dit legendarische beest te vinden, ligt in de handen van Cleemond Torkreek, een kruimeldief en ongeregistreerde Bloedgezegende. Cleemond heeft door de jaren heen een hoop kostbare zaken in zijn handen gehad (veel daarvan illegaal), maar niets zoiets waardevols als de toekomst van de complete IJzerschip Handelsmaatschappij. 

‘Anthony Ryan heeft de gave zijn wereld tot leven te brengen met de meest memorabele personages, een meeslepende schrijfstijl en een ijzersterke plot.’ FantasyWereld.nl 

‘Het Vuur van de Draak is een geweldig boek. Het overstijgt alle fantasy-genres en weet je vanaf de eerste bladzijde op te pakken en mee te nemen op een fantastisch avontuur.’ Chris Janssen, Boek en Buro Ede 

 'Spannende epische fantasy die het genre ontstijgt.' NBD Biblion

ISBN:
9789024573547
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
704 pag.
Verschenen:
21-06-2018

'Geloofwaardige magie in een uitstekend boek.'

hebban.nl

'Een combinatie van fantasy, spionage en avonturenroman. Ryan(1970) weer het beste van deze drie genres te combineren.'

NBD Biblion

'Meesterlijk bespeelt Ryan door goed geplande wendingen de lezer, die steeds maar weer verder wil lezen.'

Fantasywereld

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Boekenweek