Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Grim en Schaduw


Jon Skovron

ISBN:
9789024573745
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
480 pag.
Verschenen:
21-11-2017
Serie:
Het keizerrijk der stormen - 2

Grim en Schaduw is het tweede deel van Jon Skovrons trilogie Het Koninkrijk der Stormen. Opnieuw een weergaloos avontuur vol actie, gevaar, piraten en duistere magie.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 29.99
Bestel

Rood wordt door de biospinners tegen zijn zin omgevormd tot een meedogenloze huurmoordenaar. Als persoonlijke vriend en bodyguard van de prins raakt hij steeds meer betrokken bij de politiek van het paleis, en daardoor leert hij al snel dat het leven tussen de adel net zo dodelijk kan zijn als dat in de straten van Nieuw Laven. Ondertussen terroriseert Hoop de schepen van het Keizerrijk terwijl ze zich voordoet als de gevreesde piraat Torment Grim. Als ze een complot van de biospinners op het spoor komt waarbij het bloedbad in het dorp van haar jeugd niet meer dan een spelletje lijkt, besluit ze eens en voor altijd een einde te maken aan de wandaden van de biospinners.  

Hoop en Rood worstelen echter steeds meer met hun nieuwe rollen en verantwoordelijkheden, en nu de biospinners hun macht over de keizer versterken, begint de tijd te dringen. Niet alleen hun eigen lot staat op het spel, maar dat van het hele keizerrijk. 

ISBN:
9789024573745
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
480 pag.
Verschenen:
21-11-2017
Serie:
Het keizerrijk der stormen - 2

'Jon Skovron is fantastisch!' 

Ferry Visser, Rebers Boek en Buro, Zevenaar

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!