Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Groene voeten


Lotte Stegeman

ISBN:
9789024580293
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
128 pag.
Verschenen:
17-04-2018

Groene voeten van Lotte Stegeman is een doe- en denkboek voor kinderen over duurzaamheid en het milieu. Rijk geïllustreerd door Maartje Kuiper en met een voorwoord van prinses Laurentien van Oranje.  Kinderen worden met dit boek in no time groenexpert!

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 15.99
Bestel

Het gaat niet zo geweldig met de aarde. Dat lijken kinderen vaak nog beter te snappen dan volwassenen. Zij leggen bijna nooit écht goed uit wat woorden als duurzaamheid en broeikaseffect precies betekenen en hoe het ervoor staat met de planeet. Want hoe zit het nu precies met koeienscheten, benzineslurpers, plastic soep en klimaatverandering? Welke geniale groene ontdekkingen werken echt? En wat kunnen kinderen allemaal zelf doen? Groene Voeten is een optimistisch en handig boek over duurzaamheid, vol met tips voor een groen-en-toch-nog-steeds-heel-leuk leven. Want dat blijkt eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. 

ISBN:
9789024580293
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
128 pag.
Verschenen:
17-04-2018

'Precies wat nodig is: een doe- & denkboek voor kinderen over duurzaamheid. Kinderen weten exact hoe belangrijk het is om goed voor de aarde te zorgen. Hoe meer ze erover te weten komen, hoe beter ze samen met hun ouders aan de slag kunnen gaan. Als dit geen hit wordt!'

Prinses Laurentien

'Wat een complete, rijke publicatie: iedereen groen '

nu!'

NBD Biblion

Gratis inkijkexemplaar

Download lesbrief

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!