Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het blauwe labyrint


Preston en Child

ISBN:
9789024566921
Uitvoering:
E-book
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
11-05-2015
Serie:
Pendergast thriller - 14

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 4.99
Bestel
‘Snel, geraffineerd en boordevol verrassingen… Er gaat niets boven de Pendergast-thrillers.’ The Washington Post

FBI-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing is een stukje turkoois in de maag van het slachtoffer. Het steentje leidt Pendergast naar een verlaten mijn en een uitgestorven resort aan de Californische kust.
Het voert hem tevens op een ontdekkingsreis diep door de sinistere geschiedenis van zijn eigen familie. Pendergast wordt slachtoffer van een onbekende kwade genius, die zint op wraak vanwege een gebeurtenis uit het verleden. Hij wordt het doelwit van een gruwelijk slim complot dat uiteindelijk maar op één manier kan eindigen: met zijn dood.

Over Wit vuur: ‘Spannend… met als extra bonus: Het avontuur van Aspern Hall – het verloren gewaande verhaal van Sir Arthur Conan Doyle.’ **** VN Detective en Thrillergids

‘De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.’ Publishers Weekly

Douglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.
ISBN:
9789024566921
Uitvoering:
Book
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
11-05-2015
Serie:
Pendergast thriller - 14

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!