Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het drievoudig verbond


Conn Iggulden

ISBN:
9789024566860
Uitvoering:
E-book
Omvang:
370 pag.
Verschenen:
01-03-2015
Serie:
De Rozenoorlogen - 2

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 4.99
Bestel
De twee machtigste families van Engeland staan lijnrecht tegenover elkaar

1454: koning Henry VI leeft in ballingschap op kasteel Windsor en hij is al meer dan een jaar geveld door ziekte. Richard, de hertog van York, maakt misbruik van de situatie en probeert zijn invloed in het koninkrijk te vergroten. Met de graven van Salisbury en Warwick vormt hij een formidabele drie-eenheid. Samen strijden ze tegen eenieder die het waagt op te komen voor koning Henry en zijn vrouw, koningin Marguerite van Anjou.

Als de koning echter onverwacht beter wordt en zijn troon opeist, barst er een machtsstrijd los. Deze strijd, tussen de huizen Lancaster en York, leidt onvermijdelijk tot een oorlog die Engeland zal verscheuren…

Conn Iggulden is een van de succesvolste schrijvers van historische fictie. De Rozenoorlogen, de oorlog tussen de huizen York en Lancaster, vormden eveneens de inspiratie voor de serie Game of Thrones. Iggulden woont in Hertfordshire met zijn vrouw en kinderen.

‘Meesterlijk geplot en verteld.’ The Times

Het drievoudig verbond is het tweede deel van de fenomenale serie De Rozenoorlogen, waarin twee families Engeland in een gruwelijke burgeroorlog doen belanden die dertig jaar zal duren. Een sensationele, niet te missen serie voor de liefhebbers van Game of Thrones en opwindende, historische verhalen.
ISBN:
9789024566860
Uitvoering:
Book
Omvang:
370 pag.
Verschenen:
01-03-2015
Serie:
De Rozenoorlogen - 2

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Boekenweek