Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het eindeloze strand


Jenny Colgan

ISBN:
9789024580538
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
09-01-2019

Het eindeloze strand van Jenny Colgan is een echte feelgoodroman vol humor en het vervolg op Café Zon & Zee. Als je van Jill Mansell en Jojo Moyes houdt is dit een echte aanrader! 

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 17.5
Bestel Luisterboek

Welkom op Mure, een klein eiland voor de kust van Schotland, vol eindeloos lege stranden en schitterende natuur. Hier runt Flora haar Café Zon & Zee aan de kade bij de haven. Het is een geliefde plek voor toeristen (heerlijk eten) en bewoners (de laatste nieuwtjes). Maar Flora maakt zich zorgen. Haar vriend Joel is geweldig, maar hij gedraagt zich opeens afstandelijk, en niet alleen omdat hij regelmatig in New York is voor zijn werk. Waar zit hij met zijn gedachten? 

Flora’s beste vriendin Lorna is in stilte verliefd op de lokale huisarts, Saif, die gevlucht is uit Syrië. Schokkend nieuws zal zijn leven – en dat van Lorna – veranderen. 

Koude winteravonden gaan langzaam over in lange zomerdagen. Vinden Flora en Joel hun geluk terug?

ISBN:
9789024580538
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
416 pag.
Verschenen:
09-01-2019

'Ik ben verliefd op Jenny Colgans boeken. Ze zijn zo fijn en leuk. Ze is een van mijn favoriete schrijvers!' 

Jill Mansell

'Het eindeloze strand is geen zoetsappige roman, maar een herkenbaar verhaal met genoeg diepgang gesitueerd op een prachtige locatie die net als in de vorige delen levendig wordt beschreven.'

Hebban.nl

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!