Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het hart van de tijger


Jeroen van Unen

ISBN:
9789024583041
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
08-04-2019
Serie:
De Nachtuilen - 3

In Het hart van de tijger, het derde deel van de Nachtuilen-serie van Jeroen van Unen, volgt de lezer de gevaarlijke queeste van Tobias. 

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 17.99
Bestel

De eerste tempel is overwonnen en vol goede moed vervolgt Tobias zijn strijd om de overige tempels te vinden en uiteindelijk Ivor te bevrijden. Samen met de andere Nachtuilen reist hij naar Stockholm, waar plotseling een mysterieuze monoliet is verschenen, die iets te maken lijkt te hebben met de tweede tempel. Terwijl de Nachtuilen jacht maken op deze tempel, arriveert er een nieuwe bewoner op de Denari-eilanden, die een belangrijke ontdekking doet. Intussen ondervindt Tobias langzaam maar zeker de effecten van de Duistere Magie… 

Eerder verschenen De Nachtuilen (deel 1) en De slang van Havilah (deel 2), twee pageturners die shortlisted waren voor de Harland Awards. 

ISBN:
9789024583041
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
368 pag.
Verschenen:
08-04-2019
Serie:
De Nachtuilen - 3

'Een geweldig en superspannend boek dat je in één ruk wilt uitlezen.' 

Jim de Koning, 12 jaar

'Herkenbaar voor de Harry Potterfans en toch totaal anders van toon en uitwerking. (…) De vaart van het verhaal en de interessante personages maken dit boek boeiend tot en met de spectaculaire eindstrijd.' 

Juryrapport Harland Awards

'Een leuk en spannend boek met een open einde dat schreeuwt om deel 4. Ik kan niet wachten!!!'

Sander, 12 jaar

Kortom, Het hart van de tijger is een boek dat niet mag ontbreken in je boekenkast. Jeroen van Unen mag trots zijn op wat hij heeft neergezet met Het hart van de tijger en wij als lezers mogen onszelf gelukkig prijzen met zo'n enorm talent in ons kleine landje. 

Chicklit

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!