Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het HersenhotelISBN:
9789024585717
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
48 pag.
Verschenen:
25-09-2019

Maak een reis door je brein en ontdek wat jouw talenten zijn in dit boek vol interessante breinweetjes. Van de makers van het succesvolle Pretpark de Poepfabriek.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 16.99
Reserveer nu

Na het succesvolle Pretpark de Poepfabriek over je darmen is er nu Het Hersenhotel. In dit boek nemen auteurs Marja Baseler en Annemarie van den Brink je mee op reis naar de binnenkant van je hoofd en ontdek je wat jouw talenten zijn. Met paginagrote illustraties van Tjarko van der Pol. 

Je brein is een supermachine. Het regelt alles wat er in je lichaam gebeurt. Dat je ademt en je hart klopt. Dat je kunt praten, lopen, horen en zien. Maar je brein regelt veel meer! Heb je bijvoorbeeld aanleg voor voetballen of muziek maken? Ben je goed in taal of rekenen? Heb je veel fantasie of kun je heel goed samenwerken? Het zit allemaal in je brein! Check vandaag nog in het Hersenhotel in en ontdek waar jij goed in bent. 

Met een stappenplan om je brein gezond te houden, een spannende speurtocht, een talententest en heel veel grappige en interessante weetjes! 

ISBN:
9789024585717
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
48 pag.
Verschenen:
25-09-2019

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!