Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het huis met de judasboom


Laura McVeigh

ISBN:
9789024575602
Uitvoering:
E-book
Omvang:
241 pag.
Verschenen:
11-06-2017

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 4.99
Bestel

Het huis met de amandelboom van Laura McVeigh is een aangrijpende anti-oorlogsroman over een jong meisje op de vlucht voor de taliban. Voor liefhebbers van De vliegeraar en De zoon van de verhalenverteller

Samar is vijftien jaar. Samar is Afghaans. En Samar is vluchteling. Samen met haar familie is ze op de vlucht voor de taliban die haar thuisland teisteren met radicale ideeën. Nu zitten ze in Rusland in een trein, die heen en weer rijdt. Ze stappen niet uit, want ze weten niet waar ze heen moeten. Samar neemt je mee naar het begin van haar verhaal, waarin zij laat zien wat de taliban voor invloed hadden op Afghanistan. We zien hoe haar familie langzaam verscheurd wordt door verdeeldheid, verdriet, maar vooral door onderdrukking. Hoewel Samar alles wordt ontnomen wat haar lief is, blijft ze hoop houden. Hoop op een betere wereld. 

Het huis met de amandelboom is een hartverscheurende roman over het verliezen van je huis, land, cultuur en familie. En over het vinden van hoop op de donkerste dagen.

ISBN:
9789024575602
Uitvoering:
Book
Omvang:
241 pag.
Verschenen:
11-06-2017

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Boekenweek