Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het legioen van vlammen


Anthony Ryan

ISBN:
9789024580118
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
736 pag.
Verschenen:
26-02-2018
Serie:
Draconis Memoria - 2

Het Legioen van Vlammen is het tweede deel van Anthony Ryans trilogie Draconis Memoria. Ryan schreef eerder In de Schaduw van de Raaf.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 24.99
Bestel

Cleemond Torkreek overleefde met draken overspoelde jungles, vijandige stammen en de pijnlijke steken van verraad, maar zijn problemen zijn nog maar net begonnen. De legendarische Witte Draak – niet meer dan een mythe volgens sommigen – is ontwaakt uit een diepe slaap met een dorst om de wereld van de mens eens en voor altijd in de as te leggen. Er is al een stad gevallen onder de ontzagwekkende legioenen van de draak, en meer zullen snel volgen, tenzij Clee een geheim kan blootleggen dat diep onder het zuidelijke ijs ligt begraven. Moet hij alleen wel eerst het hoofd zien te bieden aan een ondenkbaar gevaar, en dit keer staat niet alleen de hoop van Clee’s eigen volk op het spel, maar het lot van de hele wereld. Maar dan moeten Clee, spionne Lizanne en kapitein Heilmoer wel eerst het hoofd zien te bieden aan ontelbare gevaren, want dit keer staat niet alleen hun volk, maar de hele wereld op het spel. 

ISBN:
9789024580118
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
736 pag.
Verschenen:
26-02-2018
Serie:
Draconis Memoria - 2

'Anthony Ryan heeft de gave zijn wereld tot leven te brengen met de meest memorabele personages, een meeslepende schrijfstijl en een ijzersterke plot.' 

FantasyWereld.nl

'Een combinatie van fantasy, spionage en avonturenroman. Ryan weet het beste van deze drie genres te combineren.' 

NBD Biblion

'Een meer dan geslaagd tweede deel. Anthony Ryans vuur brandt nog steeds. '

Marvin O., Hebban.nl

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!