Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het lot van de moordenaar


Robin Hobb

ISBN:
9789024572106
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
896 pag.
Verschenen:
29-05-2017
Serie:
De boeken van Fitz en de Nar - 3

Het Lot van de Moordenaar is het derde en laatste deel van De Boeken van Fitz en de Nar, Robin Hobbs terugkeer naar de wereld van de Zieners.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 32.5
Bestel

Fitz’ dochter Bij is op brute wijze ontvoerd door leden van de Raad van Vier tijdens hun zoektocht naar de Onverwachte Zoon, van wie gezegd wordt dat hij ongelofelijke krachten heeft. Maar als Fitz de achtervolging inzet, ontsnappen de ontvoerders door een Vermogenszuil en laten ze geen enkel spoor achter. Het is bijna zeker dat zij en hun jonge gijzelaar zijn overleden in de Vermogensstroom.  

Fitz zint op wraak. Hij reist naar Clerres, de stad waar de Witte Profeten werden getraind door de Raad om de wereld te verbeteren. Een stad gecorrumpeerd door hebzucht. Fitz is vastbesloten de stad te bereiken en wraak te nemen op de Raad. Niet alleen wegens het verlies van Bij, maar ook om het martelen van de Nar. Vergezeld door FitzVigilant, de zoon van huurmoordenaar Chade, Chades protegé As en de staljongen Volharding, Bij’s enige vriend, trekken ze langs de Ouderlingenstad Kelsingra, komen ze langs de gevaarlijke Wilde Regenrivier en belanden ze zelfs op de Piraten Eilanden. 

Maar Fitz en zijn volgelingen zijn niet de enigen die de Raad zoeken. Zo komen ze een aantal zeer onwaarschijnlijke en gevaarlijke bondgenoten tegen tijdens hun tocht. Als ze de corrupte maatschappij van Clerres echter willen ontwrichten, moeten Fitz en de Nar een reeks ingrijpende en allesbeslissende offers brengen.  

‘Fantasy zoals je die hoort te schrijven.’ George R.R. Martin 

‘Hobb heeft prachtige, complexe personages geschapen die heel veel kleur geven aan een wereld die al van de pagina’s afspat.’ FantasyWereld.nl over De Moordenaar van de Nar 

‘Fantasy van het hoogste niveau.’ NBD Biblion 

 ‘Hobb is een meester in het uitwerken van personages.’ Brabants Dagblad 

 ‘Robin Hobb is terug, en ze is beter dan ooit.’ Hebban.nl

ISBN:
9789024572106
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
896 pag.
Verschenen:
29-05-2017
Serie:
De boeken van Fitz en de Nar - 3

'Het Lot van de Moordenaar is een waardige afsluiter van De Boeken van Fitz en de Nar. Voor een ieder die houdt van Fitz, de Nar, of de wereld van zeven hertogdommen in het algemeen, is het een boek dat je meeneemt op een prachtige, emotionele reis waarmee de wereld die Hobb zo goed heeft uitgewerkt alleen maar completer en mooier wordt. *****'

Hebban

'Een spectaculair en bevredigend einde.'

NBD Biblion

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!