Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het oog van de wereld


Robert Jordan

ISBN:
9789024557097
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
782 pag.
Verschenen:
18-01-2017
Serie:
Het Rad des Tijds - 1

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 32,50
Bestel

'Het rad des tijds' is een grootse meerdelige fantasy-saga over de vervullingen van bijna vergeten voorspellingen. 'Het rad des tijds' gaat - zo zeldzaam in het fantasy-genre - over echte mensen, mensen die lijden, leren en liefhebben, mensen die opgroeien, fouten maken, twijfelen en lachen.

Dit eerste boek van de cyclus vertelt over Rhand, Mart, Perijn, Egwene en Nyaeve - jonge mensen uit hetzelfde dorp, Emondsveld. De dorpelingen bemoeien zich niet met de buitenwereld en die bemoeit zich niet met hen. De komst van vreemdelingen brengt hier verandering in.

Opeen schenken velen aandacht aan Emondsveld: machten van Licht en Duisternis, koningen en bedelaars, volken en krijgsorden. De vijf Emondsvelders worden het middelpunt van een vernietigende maalstroom, een draaikolk in het Patroon van de Tijd, een wereldschokkende reeks gebeurtenissen die een ieder verandert die ermee te maken krijgt.

Want dit is de Eeuw die is voorspeld, de Eeuw die is weergekomen op het Rad des Tijds. Opnieuw wordt de Schepping bedreigd. Wat was, wat zal zijn, en wat is, zou alsnog onder de Schaduw kunnen vallen...

ISBN:
9789024557097
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
782 pag.
Verschenen:
18-01-2017
Serie:
Het Rad des Tijds - 1

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken