Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Het oppasmonster op zoek naar het Monstereiland


Tuutikki Tolonen

ISBN:
9789024575091
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
256 pag.
Verschenen:
18-07-2019
Serie:
Het oppasmonster

Deel 2 van Het Oppasmonster. Een gruwelijk grappige serie voor jongens en meisjes! Over drie kinderen die een monster als oppas krijgen.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 15,99
Reserveer nu

In Het oppasmonster van de Finse schrijfster Tuutikki Tolonen krijgen drie kinderen een monster als oppas. Hun gruwelijk grappige avonturen gaan verder in deel 2: Het oppasmonster op zoek naar het Monstereiland. Met vrolijke illustraties van Gurli Feilberg.  

Oppasmonster Grah is naar de monsterwereld vertrokken en Maikki reist hem achterna om hem terug te halen. Alleen blijkt het niet makkelijk om hem te vinden. Gelukkig wordt Maikki begeleid door de enigszins maffe, maar behulpzame poortwachter. Ondertussen zijn Maikki’s broer Kaapo en zus Hilla juist op zoek naar Maikki. Maar hoe gaan ze haar ooit terugvinden? En wie is toch die mysterieuze en angstaanjagende heerser van de monsterwereld? Opnieuw een grappig en spannend avontuur van deze Finse bestsellerauteur. 

Het oppasmonster is bekroond met de prestigieuze Arvid Lydecken Award. Deze Finse bestseller is inmiddels aan meer dan twintig landen verkocht en is er een film in de maak.

ISBN:
9789024575091
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
256 pag.
Verschenen:
18-07-2019
Serie:
Het oppasmonster

'Het mooie aan dit verhaal is dat het zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.'

De Kinderboekenwinkel

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken