Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Hoop en rood


Jon Skovron

ISBN:
9789024573721
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
544 pag.
Verschenen:
29-11-2016
Serie:
Het keizerrijk der stormen - 1

Killer fantasy-avontuur van nieuwe stem in het genre

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 29.99
Bestel Luisterboek
Hoop en Rood is het eerste deel van Jon Skovrons verfrissende fantasy-trilogie Het Keizerrijk der Stormen. Hier begint het avontuur.

In een gebroken keizerrijk verspreid over wilde zeeën vinden twee jonge mensen van verschillende culturen een gemeenschappelijk doel.

Een naamloos meisje is de enige overlevende nadat haar dorp is afgeslacht door biomancers, mystieke dienaars van de Keizer. Vernoemd naar haar verloren dorp wordt IJle Hoop in het geheim getraind door een Vinchen-meesterkrijger getraind tot een instrument voor wraak.

Een jongen komt als wees terecht op de smerige straten van Nieuw Laven nadat drugs en ziekte de levens heeft geëist van zijn lichtzinnige ouders. Hij wordt geadopteerd door een van de beruchtste vrouwen van de criminele onderwereld, krijgt de naam Rood, en wordt getraind als dief en zwendelaar.

Als vervolgens de bendeleider Doodskop Drem een deal sluit met de biomancers om alle sloppenwijken van Nieuw Laven samen te voegen en er zo over te heersen, botsen de werelden van Hoop en Rood op elkaar.

'Jon Skovron is fantastisch! Dit boek kost je je nachtrust. Het is origineel, meeslepend, spannend en het heeft fantastische personages.' Ferry Visser, boekhandel Rebers
ISBN:
9789024573721
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
544 pag.
Verschenen:
29-11-2016
Serie:
Het keizerrijk der stormen - 1

'Briljante personages, leuke en aantrekkelijke taalvondsten. Snel, spannend en een frisse nieuwe wereld vol avontuur.'

Peter van Blanken, Libris Boekhandel van der Meer

'Vlot leesbaar verhaal met spanning en humor.'

NBD Biblion

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!