Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Kolletje & Dirk - Samen op reis


Pieter Feller

ISBN:
9789024585687
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
32 pag.
Verschenen:
19-08-2019

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 verschijnt Kolletje & Dirk – Samen op reis van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Vier nieuwe kleuterverhalen mét een reisspel voor onderweg!

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 5,99
Reserveer nu

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 verschijnt Kolletje & Dirk – Samen op reis van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Dit boek bevat vier nieuwe verhalen over de leukste kleuters van Nederland en wordt geleverd met een reisspel voor onderweg. 

Kolletje en Dirk reizen voor het eerst met de trein. Dat vinden ze heel leuk, want je kunt er met iedereen praten. Maar nog liever vliegen ze een keer met een raket naar de maan. Dus maken Kolletjes papa en buurman Harry een raket van latten en karton. Patrick vertelt een verhaal over de poepmobiel van zijn opa. En meester Lucas heeft een opblaasbootje waarmee hij gaat varen in de vijver. Er willen zoveel mensen mee dat het bootje dreigt te zinken. Gelukkig heeft Kolletje haar toversokken!  

Samen op reis sluit perfect aan bij het motto van de Kinderboekenweek 2019: Reis mee! Met veel vrolijke tekeningen van Natascha Stenvert, illustrator van het prentenboek van de Kinderboekenweek. 

ISBN:
9789024585687
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
32 pag.
Verschenen:
19-08-2019

'Een absolute aanrader voor kinderen van 4 tot 8 jaar.'

Juffiesenmeesters.nl

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken