Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Krabbel en Nies en de grote kattengriezel


Pieter Feller

ISBN:
9789024578887
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
112 pag.
Verschenen:
08-02-2018

Krabbel en Nies en de grote kattengriezel is eenheerlijke voorleesboek vol verhalen over katten, en nog veel meer dieren. Met prachtige full colour illustraties. Voor thuis of in de klas! 

€ 15,99
Bestel

Krabbel & Nies en de grote kattengriezel is het zelfstandig te lezen vervolg op Krabbel & Nies, geschreven door Pieter Feller (bekend van o.a. Kolletje & Dirk) en geïllustreerd door Marieke Nelissen.  

Krabbel en Nies wonen sinds kort in een leegstaand huis en hebben veel nieuwe vrienden gemaakt. Maar dan wordt het huis verkocht aan een verstrooide violist met een Duitse dog, Loedwieg. Kunnen Krabbel en Nies wel in het huis blijven wonen? De twee zwerfkatten hebben nog wel meer aan hun hoofd: ze krijgen het opnieuw aan de stok met Poelie de Verschrikkelijke, en dan doen ook nog eens verhalen de ronde over de grote kattengriezel. Maar wat is het? Is het een dier, monster of…?  

‘De kinderen in mijn klas smullen ervan. Wij hebben het boek nu helaas bijna uit, maar ik weet zeker dat ik het in de komende jaren nog veel zal voorlezen.’ Kleutermeesterrob.nl

ISBN:
9789024578887
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
112 pag.
Verschenen:
08-02-2018

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de boekenweek