Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Middernacht, als de monsters komenISBN:
9789024578962
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
160 pag.
Verschenen:
14-02-2018

Middernacht, als de monsters komen van slaaponderzoeker Victor Spoormaker en journalist-auteur Bouwien Jansen gaat over de zevenjarige jongen Leo, die last heeft van nachtmerries. Hét boek voor kinderen (en hun ouders) over nachtmerries en hoe je ermee om moet gaan.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 16,99
Bestel

‘Zet hardloopschoenen naast je bed!’, ‘Drink warme melk!’, ‘Kijk geen enge tv-programma’s meer!’ Leo heeft last van nachtmerries, en iedereen geeft hem goede raad. Oma, papa, juf. Maar niks helpt. Op zijn donkere zolderkamer wordt hij elke nacht achtervolgd door spoken, monsters en wilde beesten. Als hij echt álles heeft geprobeerd, gaat hij op onderzoek uit in de bibliotheek. Daar vindt hij een boek over een oude stam in Maleisië. Zij wisten hoe je enge dromen te lijf kunt gaan. Zou het Leo ook gaan lukken…? 

Met extra informatie voor kinderen en hun ouders over nachtmerries en wat je ertegen kunt doen. En met schitterende illustraties van Alette Straathof.

Auteur Victor Spoormaker promoveerde op het thema nachtmerries aan de Universiteit Utrecht en werkt als slaaponderzoeker aan het Max Planck Instituut in München.

ISBN:
9789024578962
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
160 pag.
Verschenen:
14-02-2018

'Een leerzaam boek met een meeslepend verhaal. '

Evy de Brabander, Hebban.nl

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de voorleesdagen