Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

MinimalismeISBN:
9789024580620
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
pag.
Verschenen:
18-01-2018

Minimalisme is een inspirerend boek dat helpt om je te bevrijden van ballast, en ruimte te maken in je leven voor wat echt belangrijk is – want ons geluksgevoel wordt door andere dingen bepaald dan de economie. 

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 16.99
Bestel Luisterboek

De prestatie- en consumptiemaatschappij dwingt ons voortdurend tot meer: meer hersenloze consumptie, meer informatie, meer social media, en dat alles in de jacht op een gelukkiger leven. Maar je zult nooit genoeg hebben van dingen die je niet echt nodig hebt, want dat leidt alleen maar tot schulden, depressies en ontevredenheid. Er is meer in het leven dan rekeningen en geld en werk. 

 Jeugdvrienden Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus waren nog jong, hadden goedbetaald werk en leefden een ‘rijk’ leven. Totdat ze merkten dat ze niet gelukkig waren en hun beider relaties stuk liepen. Ze ontdekten minimalisme, waardoor ze in staat waren hun bloedeloze baan op te zeggen, de meeste van hun bezittingen van de hand te doen en zich te richten op wat echt belangrijk is, zoals gezondheid, passie en persoonlijke groei – een betekenisvol leven.

ISBN:
9789024580620
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
pag.
Verschenen:
18-01-2018

'Dit is het boek over minimalisme waar iedereen op heeft gewacht. '

NPR Radio

'Het plezier van leven met minder.'

BBC

'Deze inspirerende mannen leven heel bewust volgens hun waarden en laten zien dat minder écht meer is.'

Jelle Derckx, growthinkers.nl

'Minder blijkt zoveel meer te zijn.'

Elle

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!