Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

NAJAT

80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko

Echt Marokkaans koken en de beste Marokkaanse recepten ontdek je met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures. Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Lees meer >

Najat Kaanache

Najat Kaanache werd geboren in San Sebastian en kreeg dankzij haar Marokkaanse ouders van kinds af aan de liefde voor eten mee. Ze studeerde in Engeland en woonde een aantal jaren in Den Haag. Op een dag besloot Najat haar culinaire horizon te verbreden. Ze schreef 49 brieven naar de beste restaurants ter wereld om daar als leerling aan te treden. Daarop ontving ze 27 reacties. Gebrand om de magie van het koken te ontdekken, werkte ze bij diverse sterrenrestaurants, waaronder El Bulli en Noma. Op weg naar de top stond ze voor hete vuren, maar haar vasthoudendheid, gedrevenheid en dromerige geest brachten haar ertoe om te leren koken van de beste chefs ter wereld.

Kaanache heeft nu haar eigen restaurant, NUR in de Medina van Fez, waarmee ze al twee jaar op rij de prijs van World’s Best Moroccan Cuisine won. In haar kookboek NAJAT neemt ze je mee naar de pure Marokkaanse keuken en ontdek je in geuren en kleuren de verborgen smaken van dit betoverende land.

Haar kookboek NAJAT stond op de shortlist van Het Gouden Kookboek 2019. Uit het juryrapport: 'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Meer boeken van deze auteur
22,50

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021026817
  • Pagina's: 304
  • Publicatiedatum: 23-09-2020
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
Echt Marokkaans koken en de beste Marokkaanse recepten ontdek je met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures. Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.

Najat Kaanache

Najat Kaanache werd geboren in San Sebastian en kreeg dankzij haar Marokkaanse ouders van kinds af aan de liefde voor eten mee. Ze studeerde in Engeland en woonde een aantal jaren in Den Haag. Op een dag besloot Najat haar culinaire horizon te verbreden. Ze schreef 49 brieven naar de beste restaurants ter wereld om daar als leerling aan te treden. Daarop ontving ze 27 reacties. Gebrand om de magie van het koken te ontdekken, werkte ze bij diverse sterrenrestaurants, waaronder El Bulli en Noma. Op weg naar de top stond ze voor hete vuren, maar haar vasthoudendheid, gedrevenheid en dromerige geest brachten haar ertoe om te leren koken van de beste chefs ter wereld.

Kaanache heeft nu haar eigen restaurant, NUR in de Medina van Fez, waarmee ze al twee jaar op rij de prijs van World’s Best Moroccan Cuisine won. In haar kookboek NAJAT neemt ze je mee naar de pure Marokkaanse keuken en ontdek je in geuren en kleuren de verborgen smaken van dit betoverende land.

Haar kookboek NAJAT stond op de shortlist van Het Gouden Kookboek 2019. Uit het juryrapport: 'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Meer boeken van deze auteur

Gratis inkijkexemplaar

Tijd voor een boek