Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Onder Hollandse heldenISBN:
9789024579112
Uitvoering:
E-book
Omvang:
pag.
Verschenen:
05-10-2017

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 4.99
Bestel

Hoe gaat het achter de schermen toe wanneer een journalist spreekt met Anouk, Johan Cruijff, Youp van ’t Hek, Freddy Heineken, Tommy Wieringa, Wende, Ahmed Aboutaleb, André Hazes en andere prominente Nederlanders? Wat zijn de gevoelige momenten? Welke conflicten spelen zich af?

 Al veertig jaar werkt Frénk van der Linden voor kranten, tijdschriften, radio- en tv-programma’s. Hij vertelt even onomwonden over gemaakte fouten en geleerde lessen als over zijn successen. Aan honderden schrijvers, sportmensen, musici, topondernemers en politici vroeg hij hoe zij leven en overleven. Het bracht hem verder – als vakman, maar ook als zoon van een vader en een moeder die na hun scheiding tientallen jaren geen woord meer met elkaar wisselden.

Onder Hollandse Helden is de wordingsgeschiedenis van een rasinterviewer en de weerslag van een persoonlijke zoektocht. Met vallen en opstaan verzamelde Frénk antwoorden op pijnlijke, bizarre en hilarische vragen. Waarom falen we in de liefde? Wie is God? Wat maakt je rijk? En waar vinden we geluk?

Met bijdragen van onder andere Geert Mak, Frits Bolkestein, Tatjana, Arnon Grunberg, Michiel Borstlap, Pieter Webeling, Wouter Bos en Matthijs van Nieuwkerk.

‘Frénk van der Linden is de gelijke geworden van legendarische interviewers als Bibeb en Ischa Meijer.’ de Volkskrant

ISBN:
9789024579112
Uitvoering:
Book
Omvang:
pag.
Verschenen:
05-10-2017

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Boekenweek