Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Ondersteboven, Rozengeur en zonneschijn


Jill Mansell

ISBN:
9789021022628
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
768 pag.
Verschenen:
24-09-2018

In deze dubbeldikke Jill Mansell vind je de boeken Rozengeur en zonneschijn en Ondersteboven, twee onweerstaanbare feelgoodromans vol humor en romantiek. 

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 12.5
Bestel

Over Ondersteboven: Ginny’s dochter is net gaan studeren, waardoor haar huis opeens heel stil en leeg is. Ze bedenkt van alles om haar leven opnieuw zin te geven en heeft haar radar voor het verschijnsel man weer aangezet – net als haar dochter. Maar vlekkeloos gaat het niet. In een antiekwinkel loopt Ginny een lange, knappe man tegen het lijf. Gedachteloos loopt ze daarna de winkel weer uit. Maar ze heeft wel per ongeluk iets duurs in haar handen en wordt meteen door diezelfde lange, knappe man van diefstal beschuldigd… 

Over Rozengeur en zonneschijn: Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St. Carys. Aan een relatie wil ze niet meer beginnen; dat kan ze niemand meer aandoen. Tot haar afgrijzen valt ze toch voor Josh Strachan, de nieuwe eigenaar van het chique hotel Mariscombe House. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinnydippen? Dat wordt een zomer vol rozengeur en zonneschijn!

ISBN:
9789021022628
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
768 pag.
Verschenen:
24-09-2018

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!