Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Rumini en de Rijpdwergen


Judit Berg

ISBN:
9789024577330
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
272 pag.
Verschenen:
31-12-2019
Serie:
Rumini

Na Rumini en de Windkoningin van Judit Berg is er nu het spannende vervolg: Rumini en de Rijpdwergen. Deze bestsellerserie over de ondeugende scheepmuis Rumini is prachtig geïllustreerd door game-illustrator Zoltán Nagy.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 14.99
Reserveer nu

Rumini vaart als matroos op de Windkoningin, het snelste schip ter zee. In dit deel zet het schip koers naar de noordelijkste eilanden van Freezia voor een belangrijke missie. Maar het schip vriest vast en de bemanning wordt aangevallen door zwarte zeemeeuwen en sneeuwwezels. En dan is er ook nog een verrader aan boord die iedereen in gevaar brengt met zijn duistere plannen… Gelukkig krijgen Rumini en zijn vrienden hulp van de Rijpdwergen. 

Rumini’s wereld is vol gevaarlijke zeeën, mysterieuze eilanden, zonderlinge wezens, goede en slechte koningen, onverschrokken piraten en krachtige tovenaars. Een heerlijke serie voor jongens en meisjes die ook genoten van Geronimo Stilton

Tweede deel van de adembenemende en avontuurlijke bestsellerserie over de dappere scheepsmuis Rumini. Voor fans van Geronimo Stilton.

ISBN:
9789024577330
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
272 pag.
Verschenen:
31-12-2019
Serie:
Rumini

'Eerste deel in een avontuurlijke serie die fans van Geronimo Stilton zeker zal aanspreken.'

NBD Biblion

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!