Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Tegenspel


Floortje Zwigtman

ISBN:
9789024581313
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
480 pag.
Verschenen:
31-10-2018
Serie:
Een groene bloem - 2

Tegenspel is het tweede deel van de fenomenale Groene bloem-trilogie van Floortje Zwigtman. Na Schijnbewegingen, het eerste deel over de jonge homoseksueel Adrian, is nu ook het vervolg weer beschikbaar in een handzame uitgave. 

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 12,50
Bestel

Londen, november 1894. Na een lange zoektocht heeft Adrian eigenlijk gevonden wat hij zocht: zijn Grote Liefde. Hij kan niet geloven dat de rijke kunstschilder Vincent Farley tot over zijn oren verliefd op hem is. Maar algauw hangt er een donkere schaduw boven hun geluk. Wanneer de geheimen van Oscar Wilde en zijn vriendenkring, waartoe ook Vincent behoort, tijdens een rechtbankproces op straat komen te liggen, worden alle vriendschappen op de proef gesteld. Zo ook die van Vincent en Adrian… 

Floortje Zwigtman maakte naam als YA-auteur met haar Groene Bloem-trilogie, waarin ook Schijnbewegingen (deel 1) en Spiegeljongen (deel 3) verschenen. Deze serie is bekroond met o.a. de Gouden Uil en de Gouden Zoen en wordt gerekend tot de top van Nederlandse YA-literatuur. Tegenspel, het tweede deel van de fenomenale Groene bloem-trilogie van Floortje Zwigtman, is nu weer beschikbaar in een handzame uitgave.

ISBN:
9789024581313
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
480 pag.
Verschenen:
31-10-2018
Serie:
Een groene bloem - 2

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken