Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

The Lemon Kitchen Kookboek Sicilië

The Lemon Kitchen Sicilië laat je proeven van de veelzijdigste keuken van Italië. Met 65 heerlijke, mediterrane recepten brengt Jadis de Siciliaanse keuken bij jou in huis. Jadis reisde het eiland rond, op zoek naar authentieke recepten en eerlijke, pure producten. Ontdek traditionele en nieuwe methodes voor verspillingsvrij koken waarmee je de verrassendste gerechten maakt. Dit boek is een persoonlijk reisverslag van Jadis, boordevol smaakvolle recepten uit deze unieke Italiaanse regio.

Dit boek is het vervolg op het succesvolle The Lemon Kitchen kookboek. De hoofdrol is wederom weggelegd voor de biologische citroen – het wonderingrediënt voor in de keuken. Maak het verfrissende citrusjam-trio, crunchy pasta met courgette en broodkruim, feestelijke antipasti en de klassieker melanzane di parmigiano. Jadis’ recepten zijn duurzaam, eenvoudig en bovenal rijk van smaak. Kortom, food for the soul.

Eerder verschenen: The Lemon Kitchen kookboek

Lees meer >

Jadis Schreuder

Als het leven je citroenen geeft, kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in het kookboek The Lemon Kitchen de veelzijdigheid van deze gele citrusvrucht: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Jadis studeerde Food Innovation HAS Hogeschool en heeft meerdere stages bij sterrenrestaurants gelopen. Ze is oprichter van The Lemon Kitchen, een culinaire website met een grote following in Nederlan

‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’ Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen

'De recepten in dit boek zijn net zo fris als Jadis zelf. Love it!' - Miljuschka Witzenhausen

Meer boeken van deze auteur
21,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789024594696
  • Pagina's: 160
  • Publicatiedatum: 07-04-2022
Niet op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

The Lemon Kitchen Sicilië laat je proeven van de veelzijdigste keuken van Italië. Met 65 heerlijke, mediterrane recepten brengt Jadis de Siciliaanse keuken bij jou in huis. Jadis reisde het eiland rond, op zoek naar authentieke recepten en eerlijke, pure producten. Ontdek traditionele en nieuwe methodes voor verspillingsvrij koken waarmee je de verrassendste gerechten maakt. Dit boek is een persoonlijk reisverslag van Jadis, boordevol smaakvolle recepten uit deze unieke Italiaanse regio.

Dit boek is het vervolg op het succesvolle The Lemon Kitchen kookboek. De hoofdrol is wederom weggelegd voor de biologische citroen – het wonderingrediënt voor in de keuken. Maak het verfrissende citrusjam-trio, crunchy pasta met courgette en broodkruim, feestelijke antipasti en de klassieker melanzane di parmigiano. Jadis’ recepten zijn duurzaam, eenvoudig en bovenal rijk van smaak. Kortom, food for the soul.

Eerder verschenen: The Lemon Kitchen kookboek

Jadis Schreuder

Als het leven je citroenen geeft, kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in het kookboek The Lemon Kitchen de veelzijdigheid van deze gele citrusvrucht: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Jadis studeerde Food Innovation HAS Hogeschool en heeft meerdere stages bij sterrenrestaurants gelopen. Ze is oprichter van The Lemon Kitchen, een culinaire website met een grote following in Nederlan

‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’ Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen

'De recepten in dit boek zijn net zo fris als Jadis zelf. Love it!' - Miljuschka Witzenhausen

Meer boeken van deze auteur

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips: