Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

The Lemon Kitchen kookboek

Als het leven je citroenen geeft, dan kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in dit kookboek de veelzijdigheid van de gele smaakmaker: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Bak vlees en vis malser dan ooit tevoren, geef groente een verrassende twist, brouw je eigen limoncello en maak een taart waar je zintuigen van op hol slaan.

Ontdek 45 unieke recepten voor elk seizoen, zodat je altijd voorzien bent van je dagelijkse dosis vitamine Citroen. Voorafgaand aan de recepten ontdek je de eigenschappen die met name biologische citroenen zo nuttig, gezond en smaakvol maken. Van sap tot zeste leer je de bijzondere fruitsoort van binnen en buiten kennen – en binnen de kortste keren heb je er naast peper en zout een derde basisingrediënt in de keuken bij.

‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’ Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen

'De recepten in dit boek zijn net zo fris als Jadis zelf. Love it!' Miljuschka Witzenhausen

Lees meer >

'Creatieve recepten van amuse tot hoofdgerechten en desserts, gebak.' 'De receptuur is uitgebreid en duidelijk.'

Biblion

Jadis Schreuder

Als het leven je citroenen geeft, kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in het kookboek The Lemon Kitchen de veelzijdigheid van deze gele citrusvrucht: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Jadis studeerde Food Innovation HAS Hogeschool en heeft meerdere stages bij sterrenrestaurants gelopen. Ze is oprichter van The Lemon Kitchen, een culinaire website met een grote following in Nederlan

‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’ Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen

'De recepten in dit boek zijn net zo fris als Jadis zelf. Love it!' - Miljuschka Witzenhausen

Meer boeken van deze auteur
20,00

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789024588305
  • Pagina's: 160
  • Publicatiedatum: 22-07-2020
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Als het leven je citroenen geeft, dan kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in dit kookboek de veelzijdigheid van de gele smaakmaker: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Bak vlees en vis malser dan ooit tevoren, geef groente een verrassende twist, brouw je eigen limoncello en maak een taart waar je zintuigen van op hol slaan.

Ontdek 45 unieke recepten voor elk seizoen, zodat je altijd voorzien bent van je dagelijkse dosis vitamine Citroen. Voorafgaand aan de recepten ontdek je de eigenschappen die met name biologische citroenen zo nuttig, gezond en smaakvol maken. Van sap tot zeste leer je de bijzondere fruitsoort van binnen en buiten kennen – en binnen de kortste keren heb je er naast peper en zout een derde basisingrediënt in de keuken bij.

‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’ Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen

'De recepten in dit boek zijn net zo fris als Jadis zelf. Love it!' Miljuschka Witzenhausen

Jadis Schreuder

Als het leven je citroenen geeft, kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in het kookboek The Lemon Kitchen de veelzijdigheid van deze gele citrusvrucht: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Jadis studeerde Food Innovation HAS Hogeschool en heeft meerdere stages bij sterrenrestaurants gelopen. Ze is oprichter van The Lemon Kitchen, een culinaire website met een grote following in Nederlan

‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’ Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen

'De recepten in dit boek zijn net zo fris als Jadis zelf. Love it!' - Miljuschka Witzenhausen

Meer boeken van deze auteur

Gratis inkijkexemplaar

Tijd voor een boek