Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Vinnie & Flos - FamilieISBN:
9789024583164
Uitvoering:
Book
Omvang:
24 pag.
Verschenen:
01-02-2019

Vinnie & Flos – Familie is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze net dat beetje zelfvertrouwen om nieuwe dingen te ontdekken.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 7,99
Reserveer nu

In dit boek van Vinnie & Flos ontdek je alles over hun familie. Vinnie en Flos zijn allerbeste vrienden. Vinnie woont met zijn ouders in een nieuw huis, Flos woont in een oud boek in Vinnies kamer. Ze beleven veel avonturen, want samen durven ze alles! 

Een heerlijke nieuwe serie die jonge kinderen net dat beetje zelfvertrouwen geeft om nieuwe dingen te ontdekken. Geschreven door Marte Jongbloed (bekend van haar boeken over Herre, waarmee ze twee keer de Pluim van de Senaat won) en geïllustreerd door creatief duizendpoot Natascha Stenvert (bekend van o.a. Kolletje & Dirk). 

 Ook leverbaar: Vinnie & Flos – Huis (kartonboek voor peuters) en het voorleesboek Vinnie & Flos – Nieuwe vrienden, met korte afgeronde avonturen voor kleuters.

ISBN:
9789024583164
Uitvoering:
Book
Omvang:
24 pag.
Verschenen:
01-02-2019

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de feestdagen