Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Vinnie & Flos - Nieuwe vriendenISBN:
9789024583140
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
112 pag.
Verschenen:
10-01-2019

Vinnie & Flos is een nieuw vrolijk voorleesboek voor alle peuters en kleuters. Ik durf alles, ook als ik bang ben!

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 15,99
Bestel

Dit eerste voorleesboek over Vinnie & Flos van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters. Onder het motto ‘Ik durf alles, ook al ben ik bang!’ geven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos jonge kinderen net dat beetje zelfvertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen. 

Vinnie verhuist met zijn ouders naar een nieuw huis. Alles is een beetje eng in het begin, ook de nieuwe slaapkamer. Maar dan ontmoet hij Flos die in een boek in zijn kamer woont. Vinnie en Flos worden dikke vrienden en beleven samen veel avonturen waarbij de één de ander en dan weer de ander de één uit de brand helpt.  

Vinnie & Flos bevat 12 korte afgeronde kleuterverhalen. De vlotte en toegankelijke tekst is geschreven door Marte Jongbloed, auteur van o.a. De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre (bekroond met een Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury). De vrolijke full colour illustraties van Natascha Stenvert (bekend van o.a. Kolletje) brengen Vinnie en Flos tot leven. Ook leverbaar: Vinnie & FlosHet huis en Vinnie & Flos – Familie, twee stevige kartonboeken voor peuters.  

ISBN:
9789024583140
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
112 pag.
Verschenen:
10-01-2019

Gratis inkijkexemplaar

Om naar uit te kijken