Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Voedsel voor je geest


Jonathan Klaassen

ISBN:
9789024582358
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
192 pag.
Verschenen:
18-01-2019

Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. 

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 20,00
Reserveer nu

De voedselhypes vliegen ons om de oren. Wat moet je nog geloven en wat niet? In Voedsel voor je geest wordt dit allemaal duidelijk. Is de Schijf van Vijf onzin? Zijn zoetstoffen schadelijk? Is biologisch eten echt zoveel gezonder? Door tegenstrijdige berichten over voedsel is het niet meer duidelijk wat je wel of niet als waar kunt aannemen. Diëtist Jonathan Klaassen vertelt je wat waar is en wat niet en onderbouwt zijn bevindingen op wetenschappelijke wijze. Hij laat zien dat diëten geen oplossing bieden en legt uit wat een gezond voedingspatroon is. In dit no-nonsense boek wordt duidelijk hoe je wél kunt afvallen en hoe je gezond en fit kunt worden en blijven. 

ISBN:
9789024582358
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
192 pag.
Verschenen:
18-01-2019

'Jonathan weet zijn professionele kennis over voeding op een aansprekende manier uit te dragen. Nederland is klaar voor zijn unieke, eigentijdse manier van werken. Hij maakt korte metten met het stoffige imago dat veel diëtisten hebben.' 

Mathijs Vrieze (tv-kok, auteur en receptenschrijver)

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de feestdagen