Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Wies en oma Wisse 1 - De bullebakbaas


Marte Jongbloed

ISBN:
9789024585694
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
80 pag.
Verschenen:
26-09-2019
Serie:
Wies en oma Wisse

In deze supergrappige serie voor kinderen vanaf 6 jaar van Pluim-winnares Marte Jongbloed redt een meisje haar oma van een gemene directeur. Met fullcolour illustraties van Iris Boter.

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 12.99
Reserveer nu

Wies en oma Wisse – De bullebakbaas is het eerste deel van een toegankelijke serie van Pluim-winnares Marte Jongbloed (bekend van Herre) voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze supergrappige serie, met fullcolour illustraties van Iris Boter, redt Wies haar oma van een gemene directeur. 

De ouders van Wies zijn vaak voor hun werk in het buitenland. Daarom gaat ze elke dag naar haar oma, die in een verzorgingstehuis woont. En naar haar twee beste vrienden, de tweeling Zane en Jazz. In het tehuis van oma Wisse komt een nieuwe directeur: Dick Tator. Hij is net ontslagen bij het leger. Hij voert meteen een heleboel strenge regels in. Eigenlijk heeft hij een hekel aan ouderen. Ze zijn traag en luisteren slecht naar bevelen. Wanneer de bewoners zelfs geld moeten verdienen voor Dick Tator, besluiten Wies en de tweeling dat het zo niet langer kan... 

Marte Jongbloed won al twee keer een Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boeken over Herre, waarvoor Iris Boter de illustraties maakte. Wies en oma Wisse is door de korte zinnen heel geschikt voor jonge en minder ervaren lezers.

ISBN:
9789024585694
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
80 pag.
Verschenen:
26-09-2019
Serie:
Wies en oma Wisse

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!